AKIRO Oy – kasvihuoneet, kennolevyt, ovet ja ikkunat & asennukset

Mielestämme kasvihuone kuuluu ihan jokaiselle. Ihan jokaiseen pihaan. Omassa kasvihuoneessa viljely on ekologista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa ruoantuotantoa. Se on maukasta lähiruokaa parhaimmillaan. Kasvihuone mahdollistaa runsaan sadon lämpöä vaativille kasveille, esim. tomaatti, kurkku, paprika, munakoiso ja vesimeloni. Se myös pidentää viljelykautta mukavasti kesän molemmista päistä. Lisäksi kasvihuone tarjoaa viihtyisän, lähes taianomaisen rauhallisen ja aisteja kutkuttavan piilopaikan ja oleskelutilan arjen kiireiden keskelle. Kasvien kanssa puuhastelu myös rentouttaa ja tuottaa tutkitusti hyvää oloa. Kokeile ja anna tämän hyödyllisen harrastuksen viedä mennessään. Lämpimästi tervetuloa kasvihuoneostoksille!

Yrityksemme palveluihin kuuluvat myös ikkunoiden ja ovien asennukset, tiivistykset ja kunnostukset.

Tiedustelut ja puhelintilaukset: +358 40 962 2559 (Hanna Kauppinen).

Parhaiten tavoitatte meidät sähköpostilla: hanna.kauppinen@akiro.fi tai info@akiro.fi. 

Kasvihuonekauppa

Kasvihuoneiden verkkokauppa. Kasvihuoneet, kennolevyt ja tarvikkeet. Tervetuloa ostoksille!

Ikkunat ja ovet

Vanhojen ikkunoiden ja ovien kunnostuksella uudistat vanhan ilmeen uudeksi taas. Jo tiivisteiden vaihdoilla parannat erityisesti lämmöneristystä ja säästät näin sähkölaskussa.

Tutustu valikoimaamme

Ajankohtaista

Kasvihuonehaaveita? Me haluamme auttaa sinua toteuttamaan ne! Kasvihuoneet verkkokaupasta myös kätevästi laskulla tai osamaksulla. Tutustu maksuehtoihin: www.checkout.fi/materiaalit/maksuehdot

Sivuilta löydät lisätietoa palveluistamme ja yrityksestämme. Voit ottaa meihin yhteyttä/ pyytää tarjousta myös yhteydenottolomakkeella.