Kasvihuone Betta 12 m²

580,00 

Kuvaus

Helpon asennuksen kaarikasvihuone Betta luo ihanteellisen mikroilmaston lämpöä rakastaville kasveille.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 12 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille.

Rungon profiili on neliönmuotoista sinkittyä ja vahvaa teräsputkea, 25×25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 70 kg/m². Lisävarusteena ostettavilla teleskooppivartisten lisätukien avulla Betta kestää lumikuormaa jopa 170 kg/m²!

Katteena laadukas, iskunkestävä ja UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Kate toimitetaan isoina levyinä rullassa ja leikataan paloihin itse. Kennolevyt ovat kevyitä ja niitä on helppo työstää esim. leveällä mattoveitsellä tai pistosahalla. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen.

Lämpötilan ja ilmankosteuden säätämisen helpottamiseksi kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ovet ja tuuletusluukut.

Tämän kasvihuoneen asennus on erittäin helppoa ja käy hetkessä, asennusaika n. 6-8 h. 

Kuvalliset asennusohjeet sisältyvät toimitukseen.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy