KASVIHUONE BETTA 12m²

580,00 

Kuvaus

Nyt entistäkin edullisempi, helpon asennuksen kaarikasvihuone Betta!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 12 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille.

Rungon profiili on neliönmuotoista sinkittyä ja vahvaa teräsputkea, 25×25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 90 kg/m².

Katteena laadukas, iskunkestävä ja UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Kate toimitetaan isoina levyinä rullassa ja leikataan paloihin itse. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen.

Lämpötilan ja ilmankosteuden säätämisen helpottamiseksi kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ovet ja tuuletusluukut.

Tämän kasvihuoneen asennus on erittäin helppoa ja käy hetkessä, asennusaika n. 6-8 h. Toimitukseen sisältyy kuvalliset asennusohjeet.

Kuvalliset asennusohjeet sisältyvät toimitukseen.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 65 € tai soita ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

 

 

 

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy