Kasvihuone Betta 18 m²

699,00 

Kuvaus

Nopean asennuksen kaarikasvihuone Betta! 

Kasvihuone Betta on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa. Se pidentää kasvukautta kesän molemmista päistä ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon.

Rungon profiili on galvanoidusta teräksestä valmistettua, vahvaa neliöputkea, 25×25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti  nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Kasvihuone  voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien t-kirjaimen muotoisten maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 70 kg/m². Lisävarusteena saatavilla myös teleskooppivartisia lisätukia, joiden avulla Betta kestää lumikuormaa jopa 170 kg/m², tutkitusti!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 18 m². Leveydeltään optimaalinen kahdelle-kolmelle kasvupenkille.

Katteena laadukas ja iskunkestävä eurooppalainen UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Kate toimitetaan isoina levyinä rullassa ja leikataan paloihin itse. Kennolevyjen käsittely on helppoa ja kevyttä.

Tuuletuksen tehostamiseksi kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ja kaksiosaiset ovet, joiden yläosia voidaan käyttää tuuletusikkunoina.

Lähetykseen sisältyy kuvalliset asennusohjeet.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

 

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy