KASVIHUONE DELTA 10,75m²

899.00 € - 1050.00 €

Poista

Kuvaus

Kaarikasvihuoneiden valmistajalta uusi tervetullut malli, siirtoharjakattoinen kasvihuone Delta.

Sen runko on helposti koottavaa ja vahvaa sinkittyä 20×20 mm neliöputkea, mikä myös kestää korroosiota pitkän aikaa. Runko  kestää painoa 180 kg/m²! Kasvihuoneen rungon leveys 2,5 m, pituus 4,3 m ja korkeus 2,2 m, pinta-ala 10,75 m²

Katelevyt ovat laadukkaita eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n polykarbonaatti kennolevyjä. Ne ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Koko kasvihuone on helppo ja nopea asentaa!

Voidaan asentaa jämäkästi perustuksille tai suoraan maahan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Kasvihuoneen molemmissa päädyissä on hyvän läpivedon mahdollistavat kaksiosaiset ovet. Lisäksi siirrettävissä olevia kattopaneeleita voidaan käyttää tehokkaaseen lisätuuletukseen harjalta.

Katon kaltevuuskulma maksimoi valon läpäisevyyttä ja takaa kasveille ihanteelliset valo-olosuhteet kehitykseen ja sadon valmistamiseen.

Talvikauden ajaksi kattopaneelit on poistettava. Ei enää huolta lumikuormituksesta! Lumi pääsee vapaasti kasvihuoneen sisälle, missä se suojaa maaperää roudalta ja ylläpitää sen hedelmällisyyttä.

Toimituspaketin mukana tulee kuvalliset yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 65 € tai soita ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy