Kasvihuone Delta 16 m²

999.00 € - 1199.00 € 799.00 € - 959.00 €

Poista
Ale!

Kuvaus

SyysALE! SyysALE! Tarjoushinnat voimassa 13.9 asti!

Kaarikasvihuoneiden valmistajalta uusi siirtoharjakattoinen ja suurta satoa mahdollistava kasvihuone Delta.

Sen runko on helposti koottavaa ja vahvaa sinkittyä 20×20 mm neliöputkea, mikä myös kestää korroosiota pitkän aikaa. Runko  kestää painoa 180 kg/m². Kasvihuoneen rungon leveys 2,5 m, pituus 6,4 m ja korkeus 2,2 m. Viljelyalaa huikeat 16 m² !

Katelevyt ovat laadukkaita eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n polykarbonaatti kennolevyjä. Ne ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Kasvihuone on helppo ja nopea asentaa.

Voidaan asentaa jämäkästi perustuksille (lisäkorkeuden mahdollisuus esim. harkkoperustuksessa) tai suoraan maahan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka voidaan kaivaa maan sisään.

Kasvihuoneen molemmissa päädyissä on hyvän läpivedon mahdollistavat kaksiosaiset ovet. Lisäksi siirrettävissä olevia kattopaneeleita voidaan käyttää tehokkaaseen lisätuuletukseen harjalta.

Katon kaltevuuskulma maksimoi valon läpäisevyyttä ja takaa kasveille ihanteelliset valo-olosuhteet kasvuun ja sadon valmistamiseen.

Talvikauden ajaksi kattopaneelit on poistettava. Ei enää huolta lumikuormituksesta! Lumi pääsee vapaasti kasvihuoneen sisälle, missä se suojaa maaperää roudalta ja ylläpitää sen hedelmällisyyttä.

Toimituspaketin mukana tulee kuvalliset yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy