KASVIHUONE NUOLI 24m²

1350.00 € - 1560.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme suosikkimalli, nyt entistäkin edullisemmalla hinnalla!

Miellyttävän korkea, erittäin tilava ja vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta. Viljele suurella sydämellä suuressa kasvihuoneessa!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala huikeat 24 m².

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky) ja rungolla 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma rungolle on 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 0,90 cm märkää lunta!

Kasvihuone ei välttämättä vaadi perustuksia. Paketti sisältää T-muotoiset maahan upotettavat maa-ankkurit. Toki perustuksille asentaminen on mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo huoneelle vielä mukavasti lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena tähän malliin saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajilla (kts. Tarvikkeet-kategoria).

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 65 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero.

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy