KASVIHUONE NUOLI 30m²

1650.00 € - 1895.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme suosikkimalli, nyt entistäkin edullisemmalla hinnalla!

Miellyttävän korkea, erittäin tilava ja vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta sekä suuria satoja!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 30 m².

Runko on vahvaa sinkittyä terästä (takuu 2 vuotta), profiili 60 x 20 mm. Kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (takuu 10 vuotta, värinkesto ja valonläpäisykyky), valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Rungon maksimilumikuorma on tutkitusti 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 90 cm märkää lunta!

Kasvihuone ei välttämättä vaadi perustuksia. Paketti sisältää T-muotoiset maahan upotettavat maa-ankkurit. Toki perustuksille asentaminen kulmakiinnittimillä on mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo huoneelle vielä mukavasti lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Kattoikkuna automaattiavaajalla saatavilla lisävarusteena, kts. kategoria ”Tarvikkeet”.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 65 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero.

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy