KASVIHUONE NUOLI 6m²

660.00 € - 785.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme suosikkimalli!

Kestävä ja ilahduttavan korkea kaarikasvihuone Nuoli vaativaan makuun. Erityisen sopiva vaikeisiin sääolosuhteisiin, tuulisille ja runsaslumisille alueille.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 2 m ja korkeus 2,4 m.

Runko on sinkittyä terästä, profiilikoko jämäkkä 60 x 20 mm. Katelevyt ovat laadukkaita,eurooppalaisia, iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan valmiiksi paloihin leikattuina. Maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille eli runko kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 90 cm märkää lunta!

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

T-muotoisten maa-ankkureiden avulla pystytys onnistuu myös ilman perustusta. Toki esim. harkoille perustus on mahdollista ja tuo huoneelle vielä lisäkorkeutta. Rungon paino on 66 kg.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on myös saatavilla erillinen kattotuuletusikkuna automaattiavaajalla. Kts. kategoria ”Tarvikkeet”.

Kuvassa oleva kasvihuone (18 m²) saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Myös asennuspalvelu saatavilla, info@akiro.fi.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 65 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Lohjan Leppäkorvesta tai Muijalasta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero.

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy