KASVIHUONE STRONG 30m²

1120.00 € - 1340.00 €

Poista

Kuvaus

Entistäkin edullisempi hinta!

Hurjasti tilaa ja viljelymahdollisuuksia tarjoaa tämä erittäin kestävä kaarikasvihuone Strong 30 m²! Suurien satomäärien ja kokeilujen kasvihuone tosiharrastajalle. Satoa ja oleskelutilaa suuremmallekin perheelle.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala huikeat 30 m².

Runko on sinkittyä terästä (profiilikoot 60×20 mm ja 44×15 mm), jonka osat liitetään toisiinsa ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat mittoihinsa valmiiksi leikattuja, laadukkaita, pitkäikäisiä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa oman tarpeen mukaan). 4mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön. 6mm:n kennolevy on jo kädessäkin jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos aikomuksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä ja täten jatkaa viljelykautta vieläkin pidemmäksi. Kasvihuoneen runko kestää 180 kilon lumikuorman neliömetrille, tutkitusti! Se on helppo pystyttää, koska se ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystytolpissa on maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki esim. harkoille perustus on mahdollista.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut, tiivistetyt ovet ja tuuletusluukut. Myös päätykaarissa on tiivisteet. Ovien leveys 80,5 cm. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattotuuletusikkuna automaattiavaajalla. Kts. kategoria  ”Tarvikkeet”.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketti sisältää selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Strong 18 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero.

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy