KASVIHUONE TUNNEL 12m²

695.00 € - 875.00 €

Poista

Kuvaus

Kapea, pitkä ja suuren sadon kaarikasvihuone Tunnel lämpöä vaativien puutarhakasvien kasvatukseen.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 6 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 12 m².

Sinkitty, vahva teräsrunko, profiilikoko 44×15 mm. Katelevyt ovat kestäviä Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6mm:n kennolevyjä (valittavissa oman tarpeen mukaan). 4mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoitus on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja lähetys sisältää kaiken tarvittavan kennolevyjen asennusta varten.

Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille. Ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Asennus perustuksille on toki mahdollista ja tuo huoneelle mukavasti vielä lisää korkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Meiltä nyt kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää ovien saranapuolten leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti runkoa vasten.

Uutta 2017! Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunneliin saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla, katso kategoria ”Tarvikkeet”.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää kokoamisohjeet.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 65 € tai säästä ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy