KASVIHUONE TUNNEL 4m²

399.00 € - 490.00 €

Poista

Kuvaus

Edullinen, pikkuruinen ja soma pienen pihan kasvihuone lämpöä vaativien kasvien viljelyyn. Ilo, onni ja suuri sato samassa pienessä paketissa!

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 2 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 4 m².

Sinkitty vahva teräsrunko (profiilikoko 44×15 mm), jonka osat liitetään toisiinsa muttereilla ja ruuveilla. Katelevyt ovat laadukkaita ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja, iskunkestäviä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan). 4mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoitus on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi. Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille. Helppo pystyttää, koska se ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystytolpissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Nyt meiltä kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää oven saranapuolen leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti runkoa vasten.

Uutta 2017! Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunneliin saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla, katso kategoria ”Tarvikkeet”.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää kokoamisohjeet.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 65 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Paino 68 kg
Kennon koko

,

Meillä käy