KASVIHUONE TUNNEL 8m²

595.00 € - 699.00 €

Poista

Kuvaus

Edullinen, kapea ja näppärä viljelyhuone pihaan kuin pihaan. Suurta satoa pienistä tiloista ja vaihtelevasta säästä huolimatta!

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 4 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 8 m².

Sinkitty, vahva teräsrunko, profiilikoko 44×15 mm. Runko on vahva ja kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille. Katelevyt ovat kestäviä ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa oman tarpeen mukaan). 4mm:n kennolevy on hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoitus on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi.

Ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Nyt meiltä kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää oven saranapuolen leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti runkoa vasten.

Uutta 2017! Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunneliin saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla, katso kategoria ”Tarvikkeet”.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää kokoamisohjeet.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 65 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/Hanna.

Lisätiedot

Paino 96 kg
Kennon koko

,

Meillä käy