KUPOLIKASVIHUONE

Kuvaus

Uutta 2017!

Geodeettisen kupolikasvihuoneen idea on peräisin yhdysvaltalaisen arkkitehdin ja visionäärin Richard Buckminster Fullerin kehittämistä kupolimaisista rakennuksista.

Kupolikasvihuone on rakennettu 103:sta keskenään yhdistetystä kolmiosta. Geodeettinen kupolikasvihuone on erittäin kaunis, kestävä ja lujarakenteinen. Se kestää hyvin lumikuormaa ja on energiatehokas. Se on myös erityisen kestävä tuulta vastaan, sillä kupolimuoto ohjaa tuulet tehokkaasti kasvihuoneen yli.

Runko on valmistettu siperianlehtikuusesta, mikä on käsitelty rautasulfaatilla. Siperianlehtikuusi on lujaa ja tiivistä puuta ja soveltuu hyvin vaativiinkin olosuhteisiin ja käyttökohteisiin. Kasvihuoneen katteena käytetty UV-suojattua ja iskunkestävää polykarbonaattikennoa. Kennolevyn paksuus valittavissa oman tarpeen mukaan seuraavista: 4mm, 6mm, 8mm ja 10mm. Kaikki kiinnitystarvikkeet (saranat, pultit, mutterit yms.) on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Toimitus sisältää 2 kpl tuuletusikkunaa automaattiavaajalla.

Kupolikasvihuone ei ole 100% vesitiivis.

Kupolimaisessa kasvihuoneessa lämpö ja valo jakautuvat tasaisesti, mikä takaa kasveille parhaimmat mahdolliset kasvuolosuhteet. Tila luo myös ihmisille upeat puitteet kasvien hoitamiselle, oleskelulle ja täydelliselle rentoutumiselle. Kupolikasvihuoneessa tunnelma on lähes taianomainen.

Kasvihuone on helppo ja nopea asentaa. Kasvihuone toimitetaan oman valinnan mukaan joko esikoottuna (kolmiot jo toisiinsa viisikulmioiksi, kuusikulmioiksi ja puolisuunnikkaiksi koottuina, nopeuttaa ja helpottaa kasvihuoneen asentamista merkittävästi) tai pienemmissä osissa.

Kupolikasvihuoneita on tarjolla kolmea eri kokoa:

  • Kupolikasvihuone 3,2: halkaisija 3,2 m, korkeus 2,8 m, pinta-ala 9,5 m²
  • Kupolikasvihuone 4,5: halkaisija 4,5 m, korkeus 2,8 m, pinta-ala 15,9 m²
  • Kupolikasvihuone 6,0: halkaisija 6,0 m, korkeus 3,7 m, pinta-ala 28 m²

Kasvien parissa puuhastelu tuottaa tutkitusti iloa ja poistaa stressiä. Investoi siis terveyteesi, puhtaaseen, itse viljeltyyn ruokaan ja ikimuistoisiin kesähetkiin ja osta omaksi tämä upea katseenvangitsija, kennokasvihuone vailla vertaa!

Pääosin toimitusmyyntituote. Varastostamme Somerolta löytyy kupolikasvihuoneet 3,2 m, 4,5 m ja 6,0 m 6mm:n kennoilla, pyydä tarjous. Myös muut kennopaksuudet: pyydä tarjous (viestiin kasvihuoneen koko, kennon paksuus ja toimitusosoite): hanna.kauppinen@akiro.fi

Meillä käy