AKIRO Oy – kasvihuoneet netistä

Mielestämme kasvihuone kuuluu ihan jokaiselle ja jokaiseen pihaan. Omassa kasvihuoneessa viljely on ekologista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa ruoantuotantoa. Se on maukasta lähiruokaa parhaimmillaan.

Kasvihuone mahdollistaa runsaan sadon lämpöä vaativille kasveille, kuten tomaatille, kurkulle, paprikalle, munakoisolle ja vesimelonille. Se myös pidentää viljelykautta mukavasti kesän molemmista päistä.

Kasvihuone tarjoaa rentouttavan ympäristön

Kasvien kanssa puuhastelu rentouttaa ja tuottaa tutkitusti hyvää oloa. Lisäksi kasvihuone tarjoaa viihtyisän, lähes taianomaisen rauhallisen ja aisteja kutkuttavan piilopaikan ja oleskelutilan arjen kiireiden keskelle. Kokeile ja anna tämän hyödyllisen harrastuksen viedä mennessään.

Lämpimästi tervetuloa kasvihuoneiden verkkokauppaan!

Ajankohtaista

Huhtikuussa yli 6 m²:n kasvihuoneen ostajalle upea tilaajalahja KAUPAN PÄÄLLE! Kampanja koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai tarjoushintoihin. Valitse oma tilaajalahjasi seuraavista:

  • Tippukastelujärjestelmä AJASTIMELLA 60:lle kasville! Arvo 79 €.
  • Kasvutunneli Goroshek 6 m tai 8 m 2 kpl (arvo 56 €/ 72 €) tai kasvutunneli Goroshek 4 m 3 kpl (arvo 66 €)!
  • Kattoikkuna automaattiavaajalla (vain Nuoli-kasvihuoneen ostajalle)! Arvo 85 €!

Kirjoita haluamasi tilaajalahja tilauksen kommenttikenttään.

 

Tiedustelut ja puhelintilaukset: +358 40 962 2559 (Hanna Kauppinen).

Parhaiten tavoitatte meidät sähköpostilla: hanna.kauppinen@akiro.fi tai info@akiro.fi. 

Kasvihuonehaaveita? Me haluamme auttaa sinua toteuttamaan ne! Kasvihuoneet verkkokaupasta myös kätevästi laskulla tai osamaksulla. Tutustu maksuehtoihin: www.checkout.fi/materiaalit/maksuehdot

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman polykarbonaatista valmistettuja valokatteita. Yrityksemme palveluihin kuuluvat myös ikkunoiden ja ovien asennukset, tiivistykset ja kunnostukset. Voit ottaa meihin yhteyttä/ pyytää tarjousta myös yhteydenottolomakkeella.

Meillä käy

Some