GREENHOUSE MITTLEIDER 24 m²

2370.00 € - 2890.00 €

Clear

Description

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Suositut, kaarevat muodot nyt myös alumiinirunkoisena!

Tyylikäs, korkealaatuinen, viimeistelty ja erittäin kestävä kasvihuone Mittleider 3,0 (leveys) lämpöä vaativien puutarhakasvien viljelyyn ja viljelykauden pidentämiseen kotipuutarhoissa.

Tehokas tuuletus (ovi, harjan kattoluukkurivistö ja takaseinän tuuletusluukku) auttaa luomaan optimaalisen pienilmaston kasveille myös hyvin kuumalla säällä.

Helppo asentaa ja ylläpitää. Asennus vaatii joitakin työkaluja (mm. akkuporakone, vatupassi, pistosaha).

Kasvihuoneen runko on valmistettu vahvasta, neliskanttisesta ja suorakulmaisesta alumiiniputkesta (20×20 mm ja 30×20 mm).

Kasvihuoneen mitat: leveys 3,0 m, pituus 8 m, korkeus 2,5 m. Pinta-ala: 24 m².

Lähetys ei sisällä perustuksia. Kasvihuone voidaan asentaa esim. puu/betonisokkelin päälle.

Katteena vahva, laadukas ja hyvin lämpöä eristävä ja omien tarpeiden mukaan valittavissa oleva 6 mm:n tai 8 mm:n polykarbonaattikennolevy. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan kennolevyjen kiinnitystä ja viimeistelyä varten. Kennolevyt toimitetaan rullassa. Kennolevyjen käsittely on kevyttä ja helppoa ja leikkaaminen onnistuu helposti esim. leveällä, terävällä mattoveitsellä tai pistosahalla.

Takuu rungolle 20 vuotta ja kennolevyille 10 vuotta (värinkesto ja valonläpäisykyky).

Englanninkieliset asennusohjeet sisältyvät lähetykseen.

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

 

 

Additional information

Kennon koko

,

Meillä käy