Suomi
English

Kasvihuone Tunnel 16 m²

1199.00 € - 1450.00 €

Clear
Category:

Description

Edullinen, vahva ja tilava kasvihuone lämpöä vaativien kasvien viljelyyn. Ilo, onni ja hyöty samassa näppärässä paketissa!

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 8 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 16 m².

Sinkitty vahva teräsrunko (profiilikoko 44×15 mm), jonka osat liitetään toisiinsa muttereilla ja ruuveilla. Katelevyt ovat laadukkaita ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja, iskunkestäviä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan). 4mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoitus on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi.

Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille, tutkitusti!

Helppo pystyttää, koska se ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystytolpissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Meiltä nyt kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää ovien saranapuolten leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti runkoa vasten.

Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunneliin saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää selkeät kokoamisohjeet.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Additional information

Cell size

4mm, 6mm