WATERING SYSTEM VODOMERKA

79,00 

Category:

Description

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Helppoa ja huoletonta kastelua ilman pumppua tai sähköä! Kastelee puolestasi silloinkin, kun et ole paikalla!

Kun tiedetään, että kasvihuonevihanneksista jopa 97% on vettä, on helppo ymmärtää, miksi niiden vedensaanti on tärkeää. Se pitää niiden solukot kimmoisina, nostaa niille kasvualustasta ravinteita ja kuljettaa aineenvaihduntatuotteita. Ilman vettä kasvien aineenvaihdunta ei olisi mahdollista. Kastelu on siis välttämätöntä. Oikein kastelemalla ne saadaan pysymään terveinä ja elinvoimaisina. Kastelu pyritään järjestämään mahdollisimman tehokkaaksi.

Tippukastelujärjestelmä Vodomerka huolehtii kasvien kastelusta automaattisesti, vettä säästäen. Sen voi yhdistää mihin tahansa vesisäiliöön, esim. suureen vesitynnyriin (ei sisälly toimitukseen). Tynnyri sijoitetaan 0,5 metrin korkeuteen vedenpaineen aikaansaamiseksi. Automaattinen säädin toimii kahdella AA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen) ja sen avulla voit määrittää, kuinka usein ja kuinka pitkään (kahdesta minuutista kahteen tuntiin) kastellaan. Peruspaketissa on tarvikkeet kahden 4 metrin pituisen kasvupenkin kasteluun. Kastelujärjestelmää voidaan laajentaa lisäosilla. Sopii käytettäväksi niin kasvihuoneessa kuin avomaallakin.

Talvikauden ajaksi kierreliitännät irrotetaan ja koko tippukastelujärjestelmä puretaan. Järjestelmä tulee säilyttää yli 0 °C:n lämpötilassa.

Tippukastelujärjestelmän asentamisvideoon pääset tutustumaan tästä.

Meillä käy