Kasvihuonekauppa

AKIRO- kasvihuonekaupasta löydät suuret kasvihuoneet edulliseen hintaan. Meillä on tärkeää tarjota hinta-laatusuhteeltaan ja neliöhinnaltaan loistavia viherhuoneita. Mallistoomme on valittu kestävistä materiaaleista valmistettuja ratkaisuja, jotka on testattu mm. lumikuormien rasitukselta ja edullisesta neliöhinnastaan huolimatta ne ovat todella kestäviä.

Laadukkaat, mutta edulliset kaarikasvihuoneet

Tilavat, kestävät ja monien mahdollisuuksien kaarikasvihuoneet, edullisesti. Nyt on neliöhinnat kohdillaan, harrasta isosti!

Katso kaikki kaarikasvihuoneet

Tuotantokasvihuoneet ammattilaisille ja tosiharrastajille

Nyt taas saatavilla! Tilavat CE-merkityt tuotantokasvihuoneet jotka on suunniteltu ja kehitelty ammattiviljelijöiden tarpeisiin kasvintuotantotiloille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Puutarhatalouden lisäksi, nämä voivat toimia myös esim. autotallina, varastona tai vaikka uima-altaan suojana.

Katso kaikki tuotantokasvihuoneet

Silmäniloa ja hyötyä puutarhaan

Erikoisemmat Mittleider- kasvihuoneet tarjoavat näyttävät puitteet kasvihuoneharrastukselle. Alumiinirunkoiset kasvihuoneet ovat kauniita ja erittäin pitkäikäisiä.

Katso kaikki erikoiskasvihuoneet

Kasvihuoneen kastelujärjestelmät ja muut tarvikkeet

Meiltä löydät ajastettavat tippukastelujärjestelmät jotka helpottavat kastelua ilman pumppua tai sähköä! Tarjoamme lisäksi paljon erilaisia tarvikkeita viljelyn avuksi. Jos sinulla on idea, mutta et vielä tiedä miten se kannattaa toteuttaa, niin ota yhteyttä, autamme mielellämme. Meiltä saat kasvihuoneen ja lavaviljelyn tarvikkeet ja asiantuntija-apua.

Katso kaikki kasvihuonetarvikkeet