Kasvihuonekauppa

Akiron kasvihuonekaupasta löydät suuret kasvihuoneet edulliseen hintaan. Meillä on tärkeää tarjota hinta-laatusuhteeltaan (ja neliöhinnaltaan) loistavia viherhuoneita. Mallistoomme on valittu kestävistä materiaaleista valmistettuja ratkaisuja, jotka on testattu mm. lumikuormien rasitukselta ja edullisesta neliöhinnasta huolimatta ne ovat todella kestäviä.

Laadukkaat, mutta edulliset kaarikasvihuoneet

Tilavat, kestävät ja monien mahdollisuuksien kaarikasvihuoneet, edullisesti. Nyt on neliöhinnat kohdillaan, harrasta isosti!

Katso kaikki kaarikasvihuoneet

Tuotantokasvihuoneet ammattilaisille ja tosiharrastajille

Nyt taas saatavilla! Tilavat CE-merkityt tuotantokasvihuoneet jotka on suunniteltu ja kehitelty ammattiviljelijöiden tarpeisiin kasvintuotantotiloille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Puutarhatalouden lisäksi, nämä voivat toimia myös esim. autotallina, varastona tai vaikka uima-altaan suojana.

Katso kaikki tuotantokasvihuoneet

Kupolikasvihuoneesta silmäniloa ja hyötyä puutarhaan

Erikoisemmat ja näyttävät kupoli-, Mittleider- ja Sun-viherhuoneet tarjoavat näyttävät puitteet kasvihuoneharrastukselle. Alumiini- ja puurunkoiset kasvihuoneet ovat kauniita kuin korut. Kupolimaisessa tilassa lämpö ja valo jakautuvat tasaisesti, mikä takaa kasveille parhaimmat mahdolliset kasvuolosuhteet. Tila luo myös ihmisille upeat puitteet kasvien hoitamiselle, oleskelulle ja täydelliselle rentoutumiselle. Kupolikasvihuoneessa tunnelma on lähes taianomainen.

Katso kaikki erikoiskasvihuoneet

Kasvihuoneen kastelujärjestelmät ja muut tarvikkeet

Meiltä löydät ajastettavat tippukastelujärjestelmät jotka helpottavat kastelua ilman pumppua tai sähköä! Tarjoamme lisäksi paljon erilaisia moduuleja omiin tarpeisiisi. Jos sinulla on idea, mutta et vielä tiedä miten se kannattaa toteuttaa, niin ota yhteyttä, autamme mielellämme. Meiltä saat kasvihuoneen tarvikkeet, lisämoduulit ja asiantuntija-apua.

Katso kaikki kasvihuonetarvikkeet

Meillä käy