AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Kaarikasvihuoneet

Tilavat, kestävät ja monien mahdollisuuksien kaarikasvihuoneet, edullisesti. Tiedä mitä syöt, viljele itse oma ruokasi ja nauti kesästä kasvun ihmettä seuraten.

Kasvihuoneen avulla pidempi satokausi

Kasvihuone pidentää kasvukautta merkittävästi ja takaa ihanteelliset kasvuolosuhteet erilaisille hyöty- ja koristekasveille. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Kasvihuoneessa voi myös esikasvattaa kesällä ulos siirrettäviä puutarhakasveja, jolloin niiden kukinta ja sadontuotanto aikaistuvat.

Kennohuoneet kestävät hyvin suomalaisia sääolosuhteita

Kennolevyhuoneet ovat viljelyominaisuuksiltaan ylivertaisia lasihuoneisiin verrattuna, turvallisuudesta puhumattakaan. Kennolevyt eristävät lämpöä paremmin kuin lasi ja ne tasaavat päivän ja yön välistä lämpötilaeroa lasia paremmin. 

Valmistajien antamat maksimilumikuormaluvut vaihtelevat mallista riippuen, joten otathan sen huomioon valintaa tehdessäsi. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa lähes kaikissa malleissa oman tarpeen mukaan). 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä ja pitkäikäinen kate normaaliin kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy puolestaan on jo kädessäkin huomattavasti jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos aikomuksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä. Vertaile, tutustu ja ihastu!

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungoilla on 2 vuoden takuu. Kuvissa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotuista (esim. kennolevyjen asennustavan osalta) tai kuvat saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteiden hintaan.

Ota nämä huomioon kasvihuoneen sijaintia suunnitellessa

Kasvihuone kannattaa sijoittaa suojaisaan ja lämpimään paikkaan, joka on kevyesti varjossa keskipäivällä. Mikäli käytössä olevan alueen muoto sen sallii, rakennetaan huone pituussuunnassa itä-länsi-suuntaisesti. Käytännössä kuitenkin harrasteviljelyssä kasvihuone sijoitetaan paikkaan, josta on lyhyt matka hakea satoa ja jossa on vesi- ja sähköpiste lähellä. Kasveille kasvihuoneen sijaintia tärkeämpää on auringonvalo, kastelu ja lannoitus! Kasvihuoneen rakentamisesta on olemassa rakennusvalvontaan liittyviä määräyksiä. Tarkempia tietoja saat oman kunnan rakennusvalvonnasta.

Kaarikasvihuoneiden toimitusaika varastotilanteesta riippuen n. 3 päivää- 3 viikkoa. 

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 €.

Tutustu myös muihin edullisiin kasvihuoneisiimme!

Näytetään tulokset 1–12 / 38