AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut

Kennolevyt

Monikerroksiset, iskunkestävät ja vahvalla UV-suojalla varustetut polykarbonaattikennolevyt esim. terassien ja kasvihuoneiden katteeksi sekä erilaisiin seinämiin ja ikkunoihin. Meiltä kestävät ja Euroopassa valmistetut (poikkeuksena kennolevy Carboglas: valmistusmaa Venäjä) säänkestävät kennolevyt 10 vuoden takuulla (valonläpäisy). Hyvä valonläpäisevyys ja lämmönpitävyys. Helppo työstää esim. terävällä, leveällä mattoveitsellä tai pistosahalla.

Valikoimiimme kuuluvat isot levyt 2100 x 6000 mm, pienemmät levyt sekä myös mittojen mukaan leikkaukset. Kaikki mitat (leikkauksesta johtuen) +- 4 mm. Alla olevasta kuvasta näette kaikki valikoimiimme kuuluvat kennolevyvaihtoehdot. Tarjouspyyntöä varten lähetä toimituspaikkakunta ja mitat mittakaavaketta apuna käyttäen sähköpostiosoitteeseen: hanna.kauppinen@akiro.fi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kiitos.

HUOM! Jos noudat tuotteet itse Someron varastolta (Lummetie 7), niin muistathan aina sopia noutoajankohdan sähköpostitse tai viestillä etukäteen (hanna.kauppinen@akiro.fi tai 040 962 2559), niin osaamme olla paikalla, kiitos.

Kennolevyjen kattava asennusohje löytyy täältä: Asennusohje kennolevyt Akiro OY 2020

kennolevy-materiaalit

Näytetään tulokset 1–12 / 20