AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Lasikasvihuoneet

Kaunis kasvihuone on jokaisen esteettistä silmää omaavan kotipuutarhurin unelma! Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon.

Sanus-lasikasvihuoneet ovat elegantteja ja tyylikkäitä kasvihuoneita pihan paraatipaikalle. Kaikkiin lasikasvihuoneisiin sisältyy sokkeli ja katteena niissä on vahva 4 mm:n turvalasi. Turvalasi on huomattavasti vahvempaa kuin tavallinen lasi. Se kestää iskuja, taivutusta ja lämmönvaihteluja moninkertaisesti tavalliseen 3 mm:n kasvihuonelasiin verrattuna. Täysin särkymätöntä se ei kuitenkaan ole, mutta vahingon (voimakas, terävä isku) sattuessa se hajoaa lasimurskaksi, joka ei aiheuta viiltohaavoja. Sanus-kasvihuoneissa on alumiinirunko. Alumiini on voittamaton raaka-aine keveyden, lujuuden ja korroosion kestävyyden ansiosta!

Sanus-lasihuoneisiin voi myös valita kennolevykaton, pyydä kokonaisuudesta tarjous.

Someron varaston (Lummetie 7) sisätiloista löytyy mallikasvihuone: lasikasvihuone Sanus L-7 6,5 m². Ilmoitathan tulostasi etukäteen, että osaamme olla paikalla: hanna.kauppinen@akiro.fi, lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Näytetään kaikki 5 tulosta