AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut

Sanus-kasvihuoneet, harjakatto

Kaunis kasvihuone on jokaisen esteettistä silmää omaavan kotipuutarhurin unelma! Kasvihuone on tärkeä lisä hyötypuutarhaan, sillä se pidentää kasvukautta kesän molemmista päistä ja tarjoaa suojaisan, lämpimän ja valoisan tilan puhtaan ja maukkaan lähiruoan viljelyyn. Kasvihuoneeseen investointi kannattaa, sillä puutarhassa ja kasvihuoneessa kasvien parissa työskentely edistää fyysistä ja henkistä terveyttä, tuo iloa ja onnellisuutta ja poistaa stressiä. Perinteinen harjakattoinen kasvihuone on monen asiakkaamme valinta. 

Sanus-kasvihuoneet ovat elegantteja kasvihuoneita pihan paraatipaikalle. Kaikkiin Sanus-kasvihuoneisiin sisältyy sokkeli. Sanus-kasvihuoneissa on tyylikäs musta alumiinirunko. Alumiini on voittamaton raaka-aine keveyden, lujuuden ja korroosion kestävyyden ansiosta! 

Someron varaston (Lummetie 7) sisätiloista löytyy mallikasvihuone: lasikasvihuone Sanus L-7 6,5 m². Ilmoitathan tulostasi etukäteen, että osaamme olla paikalla: hanna.kauppinen@akiro.fi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Näytetään kaikki 7 tulosta