Valokatteet, trapetsi- ja aaltolevyt

Korkealaatuinen ja vahva PC-trapetsi-/aaltolevy on hyvä valinta avonaiseen kattoratkaisuun, jossa tarvitaan sateen suojaa ja erinomaista valonläpäisyä, mutta ei tarvita eristystä. Tällaisia voivat olla esim. terassit, grilli- ja autokatokset ja pyörävarastot. Jos taas tarvitset eristävän katon esim. lasitettuun terassiin, kasvihuoneeseen tai talvipuutarhaan, on kennolevy (PC-kerroslevy) oikea ratkaisu. Kennolevyillä saadaan aikaan elegantti, tasainen ja vahva valokatto, joka ei kerää roskaa ja tämän vuoksi ne ovatkin tulleet yhä suositummaksi vaihtoehdoksi myös avonaiseenkin kattoratkaisuun.

PC-trapetsi-/aaltolevykatto muodostuu yhdestä kerroksesta ja ei siksi eristä, mutta on laadultaan kulutusta kestävää ja sietää hyvin pohjoismaista ilmastoa. Ne ovat erityisen vahvoja ja pitkäikäisiä, sillä ne on valmistettu polykarbonaatista, jolla on erittäin korkea iskun- ja säänkestävyys. Kovaakin käyttöä kestävä ja UV-suojattu polykarbonaattivalokate on erittäin kevyt ja helppo käsitellä ja asentaa.

Valikoimiimme kuuluvat isot levyt 1045 x 6000 mm, pienemmät levyt 1045 x 2000 mm ja 1045 x 3000 mm sekä toimitusmyyntinä myös mittojen mukaan leikkaukset. Tarjouspyyntöä varten lähetä mitat (seuraavaa mittakaavaketta apuna käyttäen: Kennolevy_aaltolevy_mittakaavake) ja toimituspaikkakunta sähköpostiosoitteeseen: hanna.kauppinen@akiro.fi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kiitos.

Näytetään kaikki 12 tulosta

Meillä käy