Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 18 m²

1190.00 € - 1395.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Ilahduttavan korkea ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Hyvä valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta tosiharrastajalle!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 18 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 90 cm märkää lunta, tutkitusti! Voidaan asentaa ilman perustuksia paketin mukana tulevilla maa-ankkureilla tai vaihtoehtoisesti esim. harkkojen/ puusokkelin päälle. Jälkimmäinen vaihtoehto tuo huoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ja saranoidut ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset ja kuvalliset asennusohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita/tekstaa ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Kennon koko

,