AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 18 m²

1470.00 € - 1675.00 €1190.00 € - 1380.00 €

Poista
Ale!

Kuvaus

Nyt SYYSTARJOUSHINTAAN! Tarjous on voimassa 30.9.2021 asti tai kunnes tavara loppuu! 

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Ilahduttavan korkea ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Hyvä valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta tosiharrastajalle!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 18 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Rungon maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille, tutkitusti!

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille/betonilaattojen päälle asennus on lisätarvikkeita itse hankkimalla mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjetta joutuu kuitenkin itse soveltamaan, valmista ohjetta siihen ei löydy. Kasvihuoneen profiili on muodoltaan sellaista, että siitä ei muodostu tasaista aluskehikkoa, minkä voisi sellaisenaan perustuksen päälle laskea, vaan aluskehikko täytyy rakentaa itse, omilla ohjeilla esim. puusta. Tällöin myös maa-ankkureiden kiinnitykset/ niiden mahdollinen katkaisu ja esim. metallipantojen kiinnitykset tulee miettiä itse uudestaan. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ja saranoidut ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit tms.).

Lähetys sisältää suomenkieliset asennusohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita/tekstaa ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,