Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 18 m²

1470.00 € - 1675.00 €

LOPPUUNMYYTY
Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Ilahduttavan korkea ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Hyvä valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta tosiharrastajalle!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 18 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Rungon maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille, tutkitusti! Voidaan asentaa ilman perustuksia paketin mukana tulevilla maa-ankkureilla tai vaihtoehtoisesti esim. harkkojen/ puusokkelin päälle. Jälkimmäinen vaihtoehto tuo huoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjeita joutuu itse soveltamaan ja tapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ja saranoidut ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit tms.).

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset ja kuvalliset asennusohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita/tekstaa ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,