Kasvihuone Tunnel 12 m²

1250.00 € - 1450.00 €790.00 € - 890.00 €

Ale!

Kuvaus

Kapea, pitkä ja suuren sadon kaarikasvihuone Tunnel lämpöä vaativien puutarhakasvien kasvatukseen. Kennokasvihuoneessa kasvit viihtyvät! Kennolevy eristää hyvin lämpöä ja hajottaa valonsäteitä, minkä vuoksi sitä ei tarvitse edes varjostaa.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 6 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 12 m².

Galvanoitu, vahva teräsrunko, profiilikoko 44×15 mm. Katelevyt ovat kestäviä Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan). 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6 mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoituksena on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi. Kennolevyt toimitetaan 2100 x 6000 mm levyinä, rullassa.

Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille! Kasvihuone ei vaadi (eikä lähetykseen sisälly) erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Meiltä nyt kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää ovien saranapuolten leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti runkoa vasten.

Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunnel-kasvihuoneeseen saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla. Kattoikkunan avaaja aukaisee ja sulkee kasvihuoneen kattoikkunan automaattisesti ilman sähköä tai paristoja, helppoa hoitamista!

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää kokoamisohjeet.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä. Kasvihuoneen asentamiseen on varattava paljon aikaa.

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 €.

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,