Suomi
English

Kasvihuone Tunnel 12 m²

880.00 € - 1060.00 €

Poista

Kuvaus

Kapea, pitkä ja suuren sadon kaarikasvihuone Tunnel lämpöä vaativien puutarhakasvien kasvatukseen. Kennokasvihuoneessa kasvit viihtyvät! Kennolevy eristää hyvin lämpöä ja hajottaa valonsäteitä, minkä vuoksi sitä ei tarvitse edes varjostaa.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 6 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 12 m².

Galvanoitu, vahva teräsrunko, profiilikoko 44×15 mm. Katelevyt ovat kestäviä Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan). 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6 mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoituksena on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja lähetys sisältää kaiken tarvittavan kennolevyjen asennusta varten.

Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille! Ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Asennus perustuksille on toki mahdollista ja tuo huoneelle mukavasti vielä lisää korkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Meiltä nyt kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää ovien saranapuolten leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti runkoa vasten.

Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunneliin saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla. Kattoikkunan avaaja aukaisee ja sulkee kasvihuoneen kattoikkunan automaattisesti ilman sähköä tai paristoja, helppoa hoitamista!

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää kokoamisohjeet.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä. Huomioithan kuitenkin, että kennolevyjen nykyinen asennustapa poikkeaa videolla nähdystä. Päällyskate koostuu useammasta palasta sekä asennuslistoista ja kaikki levyt, myös päätyjen palat, ovat asennuksen helpottamiseksi jo valmiiksi mittoihinsa leikatut ja ne toimitetaan suurissa pahvilaatikoissa.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai säästä ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,