Kasvihuone Delta 10,75 m²

799.00 € - 950.00 €

Poista

Kuvaus

Kaarikasvihuoneiden valmistajalta tervetullut malli, siirtoharjakattoinen kasvihuone Delta.

Sen runko on helposti koottavaa ja vahvaa sinkittyä 20×20 mm neliöputkea, mikä myös kestää korroosiota pitkän aikaa. Runko kestää painoa 180 kg/m²! Kasvihuoneen rungon leveys 2,5 m, pituus 4,3 m ja korkeus 2,2 m, pinta-ala 10,75 m².

Katelevyt ovat laadukkaita eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n polykarbonaatti kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan isoina levyinä 2100×6000 mm (rullassa, halk. noin 900 mm ja pituus 2100 mm). Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten. Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky) ja rungolla 2 vuoden takuu.

Koko kasvihuone on helppo ja nopea asentaa!

Voidaan asentaa jämäkästi perustuksille tai suoraan maahan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Kasvihuoneen molemmissa päädyissä on hyvän läpivedon mahdollistavat kaksiosaiset ovet. Lisäksi siirrettävissä olevia kattopaneeleita voidaan käyttää tehokkaaseen lisätuuletukseen harjalta.

Katon kaltevuuskulma maksimoi valon läpäisevyyttä ja takaa kasveille ihanteelliset valo-olosuhteet kehitykseen ja sadon valmistamiseen.

Talvikauden ajaksi kattopaneelit on poistettava. Täten ei myöskään huolta lumikuormituksesta! Lumi pääsee vapaasti kasvihuoneen sisälle, missä se suojaa maaperää roudalta ja ylläpitää sen hedelmällisyyttä.

Toimituspaketin mukana tulee kuvalliset yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä.

Toimitusaika tälle kasvihuoneelle 2-3 viikkoa. Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

 

Lisätiedot

Kennon koko

,