Kasvihuone EASY-UP 18 m²

720.00 € - 870.00 €

Poista

Kuvaus

Nopean asennuksen vahva kaarikasvihuone EASY-UP. Helppo ja miellyttävä kasata!

Kasvihuone EASY-UP on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa. Se pidentää kasvukautta kesän molemmista päistä ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon.

Rungon profiili on galvanoidusta teräksestä valmistettua, vahvaa neliöputkea, 25×25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti  nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Kasvihuone  voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien t-kirjaimen muotoisten maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 90 kg/m², tutkitusti!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 18 m². Leveydeltään optimaalinen kahdelle-kolmelle kasvupenkille.

Katteena laadukas ja iskunkestävä eurooppalainen UV-suojattu 4/6 mm:n paksuinen kennolevy (valittavissa oman tarpeen mukaan) . Kennolevyt ovat kestäviä, turvallisia ja käytännössä rikkoutumattomia sekä helppoja käsitellä. Levyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja ne toimitetaan pahvilaatikoissa. Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky).

Tuuletuksen tehostamiseksi kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ja kaksiosaiset ovet, joiden yläosia voidaan käyttää tuuletusikkunoina. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Lähetykseen sisältyy suomenkieliset asennusohjeet.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

 

Lisätiedot

Kennon koko

,