AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Kasvihuone EASY-UP LIGHT 18 m²

860,00 

Kuvaus

Nopean asennuksen kaarikasvihuone EASY-UP LIGHT. Miellyttävä kasata!

Kasvihuone EASY-UP LIGHT on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa. Se pidentää kasvukautta kesän molemmista päistä ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon.

Rungon profiili on galvanoidusta teräksestä valmistettua neliöputkea, 20×20 mm, minkä vuoksi asennus on nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Kasvihuone  voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien t-kirjaimen muotoisten maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa max. 50 kg/m², tämä kasvihuone on tuettava talveksi. Käytä tukemiseen esim. puupönkkiä tai lisävarusteena saatavilla olevia teleskooppivartisia lisätukia. Lisätukia käyttämällä lumikuormankesto kasvaa merkittävästi, jopa moninkertaistuu (riippuen tukien määrästä).

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 18 m². Leveydeltään optimaalinen kahdelle-kolmelle kasvupenkille.

Katteena laadukas ja iskunkestävä eurooppalainen UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Kennolevyt ovat kestäviä, turvallisia ja käytännössä rikkoutumattomia sekä helppoja käsitellä. Levyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja ne toimitetaan pahvilaatikoissa. Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungon takuu 2 vuotta. HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat aiheuttaa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi ja sen paino moninkertaistuu, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Tuuletuksen tehostamiseksi kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ja kaksiosaiset ovet, joiden yläosia voidaan käyttää tuuletusikkunoina. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Lähetykseen sisältyy suomenkieliset asennusohjeet.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotusta (esim. profiilin paksuus) tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 €.

 

 

Lisätiedot

Kennon koko

,