AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Kasvihuone EASY-UP LIGHT 24 m²

1 250,00 

Kuvaus

Varmista toimitusaika ja saatavuus: hanna.kauppinen@akiro.fi.

Nopean ja helpon asennuksen kaarikasvihuone EASY-UP LIGHT. Hurja määrä neliöitä unelmien sadon mahdollistamiseen! Helppo ja nopea koota!

Rungon profiili on sinkitystä teräksestä valmistettua kestävää neliöputkea, 20 × 20 mm, minkä vuoksi asennus on nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien t-kirjaimen muotoisten maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa max. 50 kg/m², tämä kasvihuone on tuettava talveksi. Käytä tukemiseen esim. puupönkkiä tai lisävarusteena saatavilla olevia teleskooppivartisia lisätukia. Lisätukia käyttämällä lumikuormankesto kasvaa merkittävästi, jopa moninkertaistuu (riippuen tukien määrästä).

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 24 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille.

Katteena laadukas ja iskunkestävä UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja ne toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketit sisältävät kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen. Oikein asennettuina kennoleyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu. HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat aiheuttaa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi ja sen paino moninkertaistuu, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei  siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on kaksiosaiset ovet, joiden yläosia voidaan käyttää tuuletusikkunoina. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Lähetys sisältää selkeät, kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet. 

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotusta (esim. profiilin paksuus) tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 €.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,