Kasvihuone EASY-UP 24 m²

890.00 € - 1040.00 €

Poista

Kuvaus

Nopean ja helpon asennuksen kaarikasvihuone EASY-UP. Hurja määrä neliöitä unelmien sadon mahdollistamiseen! Helppo ja nopea koota, suosittelemme lämpimästi tätä mallia!

Rungon profiili on sinkitystä teräksestä valmistettua kestävää neliöputkea, 25 × 25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien t-kirjaimen muotoisten maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 90 kg/m², tutkitusti!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 24 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille.

Katteena laadukas ja iskunkestävä UV-suojattu 4/6 mm:n paksuinen kennolevy (valittavissa oman tarpeen mukaan). Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja ne toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketit sisältävät kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen. Oikein asennettuina kennoleyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on kaksiosaiset ovet, joiden yläosia voidaan käyttää tuuletusikkunoina. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Lähetys sisältää selkeät, kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet. 

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,