Kasvihuone EASY-UP 30 m²

1070.00 € - 1280.00 €

Poista

Kuvaus

Nopean ja helpon asennuksen kestävä kaarikasvihuone EASY-UP. Suurien satomäärien ja kokeilujen kasvihuone tosiharrastajalle. Satoa ja oleskelutilaa suuremmallekin perheelle.

Rungon profiili on sinkitystä teräksestä valmistettua vahvaa neliöputkea, 25 × 25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien t-kirjaimen muotoisten maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 90 kg/m², tutkitusti!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 10 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 30 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille. Tilaa löytyy reilusti niin kasvien kasvattamiseen ja oleskeluunkin.

Katteena laadukas ja iskunkestävä UV-suojattu 4/6 mm:n paksuinen kennolevy, paksuus valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja ne toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketit sisältävät kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen. Takuu kennolevyille (värinkestävyys ja valonläpäisykyky): 10 vuotta. Takuu rungolle: 2 vuotta.

Kasvihuoneen molemmissa päissä kaksiosaiset ovet, joiden yläosia voidaan käyttää tuuletusikkunoina. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Lähetys sisältää selkeät, kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,