Kasvihuone EASY-UP 12 m²

580,00 

Kuvaus

Helpon asennuksen kaarikasvihuone EASY-UP luo ihanteellisen mikroilmaston lämpöä rakastaville kasveille.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 12 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille.

Rungon profiili on neliönmuotoista sinkittyä ja vahvaa teräsputkea, 25 x 25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 90 kg/m².

Katteena laadukas, iskunkestävä ja UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Kennolevyt ovat valmiiksi mittoihin leikatut ja ne toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketit sisältävät kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen.

Lämpötilan ja ilmankosteuden säätämisen helpottamiseksi kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ovet ja tuuletusluukut. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Tämän kasvihuoneen asennus on erittäin helppoa ja käy hetkessä, asennusaika vain noin 8 h!

Kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet sisältyvät toimitukseen.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Kennon koko

,