AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Kasvihuone EASY-UP LIGHT 12 m²

960,00 

Kuvaus

Varmista toimitusaika ja saatavuus: hanna.kauppinen@akiro.fi.

Helpon asennuksen kaarikasvihuone EASY-UP LIGHT luo ihanteellisen mikroilmaston lämpöä rakastaville kasveille. Nopea ja miellyttävä kasata, suosittelemme lämpimästi tätä mallia!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 12 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille.

Rungon profiili on neliönmuotoista galvanoitua teräsputkea, 20 x 20 mm, minkä vuoksi asennus on helpompaa ja nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa max. 50 kg/m², tämä kasvihuone on tuettava talveksi. Käytä tukemiseen esim. puupönkkiä tai lisävarusteena saatavilla olevia teleskooppivartisia lisätukia. Lisätukia käyttämällä lumikuormankesto kasvaa merkittävästi, jopa moninkertaistuu (riippuen tukien määrästä).

Katteena laadukas, iskunkestävä ja UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Kennolevyt ovat valmiiksi mittoihin leikatut ja ne toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketit sisältävät kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen.

Lämpötilan ja ilmankosteuden säätämisen helpottamiseksi kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ovet ja tuuletusluukut. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna (automaattiavaajalla). 

Kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet sisältyvät toimitukseen.

Takuu: runko 2 vuotta ja kennolevyt (värinkesto ja valonläpäisykyky) 10 vuotta. HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat aiheuttaa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi ja sen paino moninkertaistuu, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotusta (esim. profiilin paksuus) tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 €.

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Kennon koko

,