AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Kasvihuone KERTTU Eco Strong 24 m²

1 140,00 

Kuvaus

KERTTUNAKIN mainetta niittänyt, kasvihuone Eco Strong, edullisempi vaihtoehto! Kevennetty versio kasvihuone Strongista, ei sisällä sisäpuolen lisätukia eikä kumitiivisteitä.

Kasvihuone KERTTU Eco Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa ja muilla palstoilla. Kasvihuone pidentää kasvukautta ja takaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 24 m².

Runko on sinkittyä terästä ja se kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Runkoprofiilit 60×20 mm ja 44×15 mm. Runko kestää 50 kilon lumikuorman neliömetrille. Tämä malli on tuettava talveksi. Käytä tukemiseen esim. puupönkkiä tai lisävarusteena saatavilla olevia teleskooppivartisia lisätukia.

Katelevyt ovat iskunkestäviä, UV-suojattuja ja Euroopassa valmistettuja 4 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja toimitetaan pahvilaatikoissa. Päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Kasvihuone ei välttämättä vaadi erillistä perustusta (eikä sisälly lähetykseen). Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ovet ja tuuletusluukut. Ovien leveys 805 mm.

Lisävarusteena saatavilla erillinen kattotuuletusikkuna automaattiavaajalla.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu. HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat aiheuttaa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan, mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Kuvassa oleva kasvihuone (18 m²) saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Kasvihuoneen mukana toimitetaan suomenkieliset ja kuvalliset kokoamisohjeet.

Toimituspakettien koot: runkopaketit 3 kpl: 156 x 28 x 7 cm (30kg) ja 1 kpl: 141 x 36 x 7 cm (20 kg), kennolevypaketit 1 kpl: 205 x 110 x 7,5 cm (26 kg) ja 2 kpl: 205 x 110 x 3,5 cm (10 kg).

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559.