Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 15,6 m²

1430.00 € - 1630.00 €

Poista

Kuvaus

Erityisen vahva kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn. Korkeus myös lisää mukavasti tilan tuntua.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 6 m ja korkeus 2,5 m. Pinta-ala 15,6 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat iskunkestäviä eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Rungon kestävyys lumikuormalle on 450 kg/m², tutkitusti!

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Pystytys joko perustuksille (asennusohjetta itse soveltaen) tai suoraan maaperään paketin mukana tulevilla T-kirjaimen muotoisilla maa-ankkureilla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvat sisältävät tuotteita, jotka eivät kuulu lähetykseen (tarvikkeet, sokkelit jne).

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino 92 kg.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,