Kasvihuone Nuoli 15,6 m²

890.00 € - 1070.00 €820.00 € - 1000.00 €

Poista
Ale!

Kuvaus

Markkinoiden paras lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn. Korkeus myös lisää mukavasti tilan tuntua.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 6 m ja korkeus 2,5 m. Pinta-ala 15,6 m².

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat iskunkestäviä eurooppalaisia (mm. Palram/Lexan) UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina.

Rungon maksimilumikuorma on 450 kg/m² eli kasvihuone kestää reilun kahden metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai reilun metrin märkää lunta, tutkitusti!

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Pystytys joko perustuksille tai suoraan maaperään paketin mukana tulevilla T-kirjaimen muotoisilla maa-ankkureilla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino 92 kg.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,