Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 20,8 m²

1095.00 € - 1299.00 €

Poista

Kuvaus

Markkinoiden paras lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 8 m ja korkeus 2,5 m, pinta-ala 20,8 m².

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat kestäviä eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Rungon maksimilumikuorma on 450 kg/m² eli runko kestää reilun kahden metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai reilun metrin märkää lunta!

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt saranoidut ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Pystytys joko perustuksille tai suoraan maaperään paketin mukana tulevilla maa-ankkureilla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee kuvalliset kokoamisohjeet. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,