Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 20,8 m²

1795.00 € - 1955.00 €

Poista

Kuvaus

Erityisen vahva kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 8 m ja korkeus 2,5 m, pinta-ala 20,8 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat kestäviä eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Rungon kestävyys lumikuormalle on 450 kg/m², tutkitusti!

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt saranoidut ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Pystytys perustuksille (asennusohjetta itse soveltaen) tai suoraan maaperään paketin mukana tulevilla maa-ankkureilla. Lähetys ei sisällä sokkelia.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit jne.).

Toimituspaketin mukana tulee kuvalliset kokoamisohjeet. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,