Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 26 m²

2265.00 € - 2480.00 €

Poista

Kuvaus

Huikea lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva ja kestävä kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 10 m ja korkeus 2,5 m. Pinta-ala 26 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat kestäviä eurooppalaisia, iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, paksuus valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on kahden vuoden takuu.

Rungon maksimikestävyys lumikuormalle on 450 kg/m², tutkitusti!

Pystytys mieltymysten ja ajankäytön mukaan joko perustuksille (asennusohjetta itse soveltaen) tai suoraan maaperään paketin mukana tulevilla maa-ankkureilla.

Kasvihuoneen molemmissa päissä saranoidut ja tiivistetyt ovet ja tuuletusluukut. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Kokoamisohjeet tulevat toimituspaketin mukana. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,