AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 30 m²

2380.00 € - 2580.00 €1850.00 € - 2050.00 €

Poista
Ale!

Kuvaus

Nyt SYYSTARJOUSHINTAAN! Tarjous on voimassa 30.9.2021 asti tai kunnes tavara loppuu! 

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Miellyttävän korkea, erittäin tilava ja vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta sekä suuria satoja! Tilava kasvihuone monenlaisia viljelymahdollisuuksia arvostavalle tosiharrastajalle. Tilaa on reilusti niin erilaisille laji- ja lajikekokeiluille kuin oleskelullekin.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 30 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä (takuu 2 vuotta), profiili 60 x 20 mm. Kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä, Euroopassa valmistettuja ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (takuu 10 vuotta, värinkesto ja valonläpäisykyky), paksuus valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Rungon maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille.

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt tehdään pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille/betonilaattojen päälle asennus on lisätarvikkeita itse hankkimalla mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjetta joutuu kuitenkin itse soveltamaan, valmista ohjetta siihen ei löydy. Kasvihuoneen profiili on muodoltaan sellaista, että siitä ei muodostu tasaista aluskehikkoa, minkä voisi sellaisenaan perustuksen päälle laskea, vaan aluskehikko täytyy rakentaa itse, omilla ohjeilla esim. puusta. Tällöin myös maa-ankkureiden kiinnitykset/ niiden mahdollinen katkaisu ja esim. metallipantojen kiinnitykset tulee miettiä itse uudestaan. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. 

Toimituspaketissa mukana suomenkieliset kokoamisohjeet.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (mm. tarvikkeet, sokkelit).

Kattoikkuna automaattiavaajalla saatavilla lisävarusteena, löydät sen täältä.

Tarvitsetko lisää tilaa? Kasvihuone on jatkettavissa haluttuun pituuteen 2 metrin jatkopaloilla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous: hanna.kauppinen@akiro.fi.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,