Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 30 m²

2380.00 € - 2580.00 €

Poista

Kuvaus

Vielä muutama kappale jäljellä, 6 mm!

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Miellyttävän korkea, erittäin tilava ja vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta sekä suuria satoja! Tilava kasvihuone monenlaisia viljelymahdollisuuksia arvostavalle tosiharrastajalle. Tilaa on reilusti niin erilaisille laji- ja lajikekokeiluille kuin oleskelullekin.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 30 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä (takuu 2 vuotta), profiili 60 x 20 mm. Kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä, Euroopassa valmistettuja ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (takuu 10 vuotta, värinkesto ja valonläpäisykyky), paksuus valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Rungon maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille.

Kasvihuone ei välttämättä vaadi perustuksia. Paketti sisältää T-muotoiset maahan upotettavat maa-ankkurit. Toki perustuksille asentaminen on asennusohjetta itse soveltaen mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo huoneelle vielä mukavasti lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. 

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (mm. tarvikkeet, sokkelit).

Kattoikkuna automaattiavaajalla saatavilla lisävarusteena, löydät sen täältä.

Tarvitsetko lisää tilaa? Kasvihuone on jatkettavissa haluttuun pituuteen 2 metrin jatkopaloilla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous: hanna.kauppinen@akiro.fi.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,