Kasvihuone Nuoli 5,2 m²

1050.00 € - 1250.00 €

Kuvaus

Erityisen vahva kasvihuone vaativaan makuun vaikeisiin sääolosuhteisiin, tuulisille seuduille, rannikoille yms. Maksimaalista kestävyyttä ja luotettavuutta!

Mitat: leveys 2,6 m, pituus 2 m ja korkeus 2,5 m. Korkeutensa vuoksi neliöitään tilavamman oloinen kasvihuone.

Runko on jämäkkää galvanoitua terästä (profiili 60 x 20 mm) ja sen kokoaminen tapahtuu ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino on 63 kg.

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille/betonilaattojen päälle asennus on lisätarvikkeita itse hankkimalla mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjetta joutuu kuitenkin itse soveltamaan, valmista ohjetta siihen ei löydy. Kasvihuoneen profiili on muodoltaan sellaista, että siitä ei muodostu tasaista aluskehikkoa, minkä voisi sellaisenaan perustuksen päälle laskea, vaan aluskehikko täytyy rakentaa itse, omilla ohjeilla esim. puusta. Tällöin myös maa-ankkureiden kiinnitykset/ niiden mahdollinen katkaisu ja esim. metallipantojen kiinnitykset tulee miettiä itse uudestaan. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Katelevyt ovat laadukkaita iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kasvihuoneen kennolevyt tulevat eurooppalaisilta valmistajilta. Kennolevyt toimitetaan 2100 x 6000 mm levyinä, rullassa.

Rungon kestävyys lumikuormalle jopa 450 kg/m²!

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden erikseen aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin saatavilla lisävarusteena myös kattoikkuna automaattiavaajalla

Tiivistepaketti (päätytiivisteet, saranapuolen ovitiiviste ja ovilehtien tiivisteet) sisältyy lähetykseen.

Kasvihuoneen asentamiseen on varattava paljon aikaa.

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahtimaksu kotipihaan kuljetettuna vain 49 €.

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

Lisätiedot

Kennon koko

,