Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 5,2 m²

750.00 € - 865.00 €

Poista

Kuvaus

Huikea lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva kasvihuone vaativaan makuun vaikeisiin sääolosuhteisiin, tuulisille seuduille, rannikoille yms. Maksimaalista kestävyyttä ja luotettavuutta!

Mitat: leveys 2,6 m, pituus 2 m ja korkeus 2,5 m. Korkeutensa vuoksi neliöitään tilavamman oloinen kasvihuone.

Runko on vahvaa galvanoitua terästä (profiili 60 x 20 mm) ja sen kokoaminen tapahtuu ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino on 63 kg.

Katelevyt ovat laadukkaita iskunkestäviä ja (mm. Palram/Lexan) UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa, palat valmiiksi mittoihinsa leikattuina. Huikea lumikuormankestävyys! Maksimilumikuorma on 450 kg/m² eli runko kestää reilun kahden metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai reilun metrin märkää lunta, tutkitusti!

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt ja saranoidut ovet, joiden erikseen aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin saatavilla lisävarusteena myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketti sisältää yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,