Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 5,2 m²

820.00 € - 935.00 €750.00 € - 850.00 €

Poista
Ale!

Kuvaus

Huikea lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva kasvihuone vaativaan makuun vaikeisiin sääolosuhteisiin, tuulisille seuduille, rannikoille yms. Maksimaalista kestävyyttä ja luotettavuutta!

Mitat: leveys 2,6 m, pituus 2 m ja korkeus 2,5 m. Korkeutensa vuoksi neliöitään tilavamman oloinen kasvihuone.

Runko on vahvaa galvanoitua terästä (profiili 60 x 20 mm) ja sen kokoaminen tapahtuu ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino on 63 kg.

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille/betonilaattojen päälle asennus on lisätarvikkeita itse hankkimalla mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjetta joutuu kuitenkin itse soveltamaan, valmista ohjetta siihen ei löydy. Kasvihuoneen profiili on muodoltaan sellaista, että siitä ei muodostu tasaista aluskehikkoa, minkä voisi sellaisenaan perustuksen päälle laskea, vaan aluskehikko täytyy rakentaa itse, omilla ohjeilla esim. puusta. Tällöin myös maa-ankkureiden kiinnitykset/ niiden mahdollinen katkaisu ja esim. metallipantojen kiinnitykset tulee miettiä itse uudestaan. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Katelevyt ovat laadukkaita iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa, palat valmiiksi mittoihinsa leikattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Rungon kestävyys lumikuormalle on 450 kg/m², tutkitusti!

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden erikseen aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin saatavilla lisävarusteena myös kattoikkuna automaattiavaajalla

Tiivistepaketti sisältyy lähetykseen.

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketti sisältää suomenkieliset asennusohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,