AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 6 m²

869.00 € - 975.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Kestävä ja ilahduttavan korkea kaarikasvihuone Nuoli vaativaan makuun. Erityisen sopiva vaikeisiin sääolosuhteisiin, tuulisille ja runsaslumisille alueille.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 2 m ja korkeus 2,4 m.

Runko on galvanoitua terästä, profiilikoko jämäkkä 60 x 20 mm. Katelevyt ovat laadukkaita, eurooppalaisia, iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan valmiiksi paloihin leikattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Rungon maksimilumikuorma on jopa 360 kg neliömetrille!

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt tehdään pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille/betonilaattojen päälle asennus on lisätarvikkeita itse hankkimalla mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjetta joutuu kuitenkin itse soveltamaan, valmista ohjetta siihen ei löydy. Kasvihuoneen profiili on muodoltaan sellaista, että siitä ei muodostu tasaista aluskehikkoa, minkä voisi sellaisenaan perustuksen päälle laskea, vaan aluskehikko täytyy rakentaa itse, omilla ohjeilla esim. puusta. Tällöin myös maa-ankkureiden kiinnitykset/ niiden mahdollinen katkaisu ja esim. metallipantojen kiinnitykset tulee miettiä itse uudestaan. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Rungon paino: 66 kg.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit jne.).

Kasvihuoneen asentamiselle on varattava paljon aikaa. Toimituspaketissa on mukana suomenkieliset ja kuvalliset kokoamisohjeet. Ohjeen löydät myös täältä, tutustuthan siihen huolellisesti etukäteen.

Rahtimaksu kotipihaan kuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

Lisätiedot

Kennon koko

,