Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 6 m²

869.00 € - 975.00 €799.00 € - 899.00 €

Poista
Ale!

Kuvaus

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Kestävä ja ilahduttavan korkea kaarikasvihuone Nuoli vaativaan makuun. Erityisen sopiva vaikeisiin sääolosuhteisiin, tuulisille ja runsaslumisille alueille.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 2 m ja korkeus 2,4 m.

Runko on galvanoitua terästä, profiilikoko jämäkkä 60 x 20 mm. Katelevyt ovat laadukkaita, eurooppalaisia, iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan valmiiksi paloihin leikattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Rungon maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille, tutkitusti.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt tehdään pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille/betonilaattojen päälle asennus on lisätarvikkeita itse hankkimalla mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjetta joutuu kuitenkin itse soveltamaan, valmista ohjetta siihen ei löydy. Kasvihuoneen profiili on muodoltaan sellaista, että siitä ei muodostu tasaista aluskehikkoa, minkä voisi sellaisenaan perustuksen päälle laskea, vaan aluskehikko täytyy rakentaa itse, omilla ohjeilla esim. puusta. Tällöin myös maa-ankkureiden kiinnitykset/ niiden mahdollinen katkaisu ja esim. metallipantojen kiinnitykset tulee miettiä itse uudestaan. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Rungon paino: 66 kg.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit jne.).

Toimituspaketissa mukana suomenkieliset kokoamisohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,