Kasvihuone Nuoli (EU) 24 m²

1750.00 € - 1890.00 €

Kuvaus

TOIVOTTU UUTUUS 2023! Eurooppalaiselta valmistajalta, korkea ja vahvarunkoinen kasvihuone Nuoli (EU)! Oiva valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille lämpöä ja pidempää kasvukautta vaativien korkeiden kasvien kasvattamiseen! Nuoli-kasvihuoneen suojassa kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m ja korkeus 2,4 m, pinta-ala 24 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 55 x 20 mm, paksuus vahva 1 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat iskunkestäviä, UV-suojattuja ja Euroopassa valmistettuja 4/6 mm:n polykarbonaattikennolevyjä. Kennolevyillä on erinomainen rakenteellinen kestävyys ja korkea valonläpäisykyky. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja näppärästi suorakaiteen muotoisiin mittoihin sahattuina. Päätyjen kaarevat osat viimeistellään asennuspaikalla kaarta vasten esim. mattoveitsellä.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on kahden vuoden takuu.

Rungon maksimilumikuormankesto on jopa 240 kg neliömetrille!

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt tehdään oman pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille asennus on, lisätarvikkeita itse hankkien ja asennusohjeita itse soveltaen, mahdollista.

Kasvihuoneessa on toisessa päässä kaksiosainen ovi ja toisessa päässä tuuletusluukku. Muista myös lisätuuletus! Auringon säteiden osuessa kasvihuoneeseen alkaa lämpötila sisällä nousta hyvinkin nopeasti. Ilman tuuletusta myös ilmankosteus nousee liian korkeaksi ja riski sienitautien (härmä, homeet) esiintymiselle kasvaa. Oven ja takaseinän tuuletusluukun lisäksi lisävarusteina ostettavat automaattiset kattoikkunat parantavat ilmankiertoa ja helpottavat viljelytoimia merkittävästi.

Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Kasvihuoneen asentamiseen kannattaa varata hyvää mieltä ja paljon aikaa. Lähetys sisältää kuvalliset kuvalliset asennusohjeet.

Rahtimaksu kotipihaan kuljetettuna vain 49 €.

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

Lisätiedot

Paksuus

4mm, 6mm