Kasvihuone Omega Light 30 m²

1690.00 € - 1950.00 €

Kuvaus

Uutuustuote vuodelle 2023!  

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu tilava kaarikasvihuone Omega Light. Sinkitystä (275 g/m²) teräksestä valmistettu monipuolinen kasvihuone takaa kasveille erinomaiset viljelyolosuhteet ja runsaan sadon. Omega-profiilin leveys 56 mm, teräksen paksuus vahva 1 mm. Rungon kaarien väli 100 cm. Tämä kasvihuone sisältää rungon keskiyläsivujen lisätuet jokaiselle välikaarelle.

Päällyskatteeksi kasvihuoneeseen on valittavissa 4 mm:n tai 6 mm:n pc-kennolevy. Polykarbonaattikennolevy on kasvihuoneiden katemateriaalina suosittu ja ylivertainen. Kennolevyillä on erinomainen rakenteellinen kestävyys, vahva UV-suojaus, hyvä iskunkestävyys ja korkea valonläpäisykyky. Kennolevy on helppohoitoinen sekä lämpöä eristävä materiaali, joten kasvit selviävät tarvittaessa viileämmistäkin öistä.

Tämän kasvihuoneen ehdoton vahvuus on se, että päällyskate asennetaan kokonaisina levyinä 2100 x 6000 mm. Levyt toimitetaan 2100×6000 mm levyinä rullassa ja päätyjen palat leikataan asennettaessa asennusohjeen mukaisesti. Suurilla levyillä asennettaessa kasvihuoneeseen tulee vain vähän saumakohtia, jolloin katteesta tulee yhtenäinen ja se on vähemmän altis tuulen ja lumen aiheuttamille haitoille! Kennolevyä on hyvin helppo leikata esim. terävällä mattoveitsellä.

Kasvihuonetta on mukava koota, jokainen profiili on numeroitu. Kokoamiseen tulee toki aina varata paljon aikaa. Kuvalliset asennusohjeet, kaikki tarvittavat kiinnikkeet, ruuvit M5 ja päätykaarien alumiiniteippi sisältyvät lähetykseen.

Kasvihuoneessa on omilla saranoillaan toimiva kaksiosainen ovi toisessa päässä. Kasvihuoneen toisessa päässä on tuuletusluukku.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 30 m².

Kasvihuone asennetaan suoraan maaperään pakkauksen mukana tulevilla maa-ankkureilla. Maa-ankkurit kaivetaan maahan noin 35 sentin syvyyteen.

Lisävarusteina tilattavissa kattoikkunoita automaattiavaajilla ja hyllyjä. Kennolevyjen kategoriasta lisävarusteina tilattavissa antibakteerisia reunateippejä (reunateippi PE + reunateippi hengittävä) kennolevyjen päihin.

Valmistajan takuu rungolle 5 vuotta ja kennolevyille 10 vuotta (värinkestävyys ja valonläpäisykyky).

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista kertyvä lumi säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta että sen sivuilta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja.

Kuvien mallihuoneiden koot saattavat vaihdella ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuvat saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotipihaan vain 49 €.

Tarvitsetko lisää viljelytilaa? Kasvihuonetta on mahdollista pidentää kahden metrin lisämoduuleilla, pyydä tarjous: hanna.heikura@akiro.fi.

Lisätiedot

Paksuus

4mm, 6mm