AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Kasvihuone SIGMA 12 m²

820.00 € - 920.00 €

Poista

Kuvaus

UUTUUS! 

Odotettu kaarikasvihuoneiden uuden sukupolven uutuus, nopeamman asennuksen vahva kasvihuone SIGMA!

Tässä uutuusmallissa yhdistyvät kaikki parhaat ominaisuudet: kestävyys, helpompi asennettavuus ja edullisuus!

Kasvihuone SIGMA on suunniteltu luomaan suotuisa mikroilmasto puutarhakasvien viljelyyn kotipihoissa, viljelypalstoilla ja taimitarhoilla.

Kasvihuone SIGMAN avulla takaat kasveillesi optimaaliset olosuhteet ja mahdollistat niille pidemmän kasvukauden sekä runsaamman sadon. Talvella kasvihuone voi toimia kätevänä varastona puutarhakalusteille ja muille tilaa vieville työkaluille ja tarvikkeille.

SIGMA-kasvihuoneen profiili on pääosin leveää, vahvaa ja galvanoitua nelikanttiputkea 40 x 20 mm, osat ovat suurempia ja niitä on siten vähemmän kuin muissa kaarikasvihuoneissamme, mikä mahdollistaa rungon nopeamman koottavuuden. Jykevän profiilin vuoksi runko kestää mukavasti myös lumikuormaa, 130 kg/m², tutkitusti!

Kasvihuoneen koko: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,1 m, pinta-ala 12 m².

Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla. Lähetys sisältää myös kennolevyt.

Kasvihuoneen tukeva rakenne kestää myös kovaa tuulta, jopa 24 m/s.

Rungon takuu 2 vuotta. Kennolevyjen takuu (värinkesto ja valonläpäisykyky) 10 vuotta.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on ovet ja tuuletusluukut.

Päällyskatteena iskunkestävä ja UV-suojattu polykarbonaattikennolevy, 4 mm tai 6 mm. 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy on taas jo kädessäkin tunnustellen huomattavasti jämäkämpi, joten se tukevoittaa lopullista kokonaisuutta entisestään ja lisäksi se on lämpöarvoltaan parempi ja tasaa yön ja päivän lämpötilaeroja ohuempaa levyä tehokkaammin. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja levyt toimitetaan pahvilaatikoissa (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Lähetyksessä on mukana selkeät, kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet.

Kasvihuone SIGMA voidaan asentaa helposti suoraan maaperään (pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan) lähetyksen mukana tulevilla maa-ankkureilla tai se voidaan asennusohjetta itse soveltaen pystyttää myös itse rakennetun sokkelin/ puukehikon päälle. Lähetys ei sisällä sokkelia. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Kasvihuone SIGMAN sisällä on miellyttävän väljä työskennellä ja sitä myös helppo kustomoida esim. itse rakennetuilla hyllyillä, sillä koko sisäpuolen tila on tukirakenteista vapaa.

Tähän uutuuskasvihuoneeseen on saatavilla myös monipuolisia lisävarusteita: kattoikkuna automaattiavaajalla, seinähyllyjä, kastelujärjestelmiä, viljelypenkin reunuksia jne. 

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit jne.).

Mallihuone Sigma 12 m² 6 mm:n kennolevyillä on vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihalla, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa! Otathan yhteyttä, jos kaipaat tuotteesta esittelyä tai lisätietoja: hanna.kauppinen@akiro.fi

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

Lisätiedot

Kennon koko

,