AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Kasvihuone SIGMA 24 m²

1350.00 € - 1550.00 €

Poista

Kuvaus

Odotettu kaarikasvihuoneiden uuden sukupolven uutuus, nopeamman asennuksen vahva kasvihuone SIGMA! Tässä  uutuusmallissa yhdistyvät kaikkien kasvihuoneidemme parhaat ominaisuudet: kestävyys, helpompi asennettavuus ja edullisuus!

Kasvihuone SIGMAN avulla takaat kasveillesi optimaaliset olosuhteet ja mahdollistat niille pidemmän kasvukauden sekä runsaamman sadon. Talvella kasvihuone voi toimia kätevänä varastona puutarhakalusteille ja muille tilaa vieville työkaluille ja tarvikkeille.

SIGMA-kasvihuoneen profiili on pääosin leveää, vahvaa ja galvanoitua nelikanttiputkea 40 x 20 mm, osat ovat suurempia ja niitä on siten vähemmän kuin muissa kaarikasvihuoneissamme, mikä mahdollistaa rungon nopeamman koottavuuden. Jykevän profiilin vuoksi runko kestää mukavasti myös lumikuormaa, jopa 130 kg/m²!

Kasvihuoneen koko: leveys 3 m, pituus 8 m ja korkeus 2,1 m, pinta-ala 24 m².

Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla.

Kasvihuoneen tukeva rakenne kestää myös kovaa tuulta, jopa 24 m/s.

Rungon takuu 2 vuotta. Kennolevyjen takuu (värinkesto ja valonläpäisykyky) 10 vuotta.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on ovet ja tuuletusluukut.

Päällyskatteena iskunkestävä ja UV-suojattu polykarbonaattikennolevy, 4 mm tai 6 mm, valittavissa oman tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan. 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy on taas jo kädessäkin tunnustellen huomattavasti jämäkämpi, joten se tukevoittaa lopullista kokonaisuutta entisestään ja lisäksi se on lämpöarvoltaan parempi ja tasaa yön ja päivän lämpötilaeroja ohuempaa levyä tehokkaammin. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja levyt toimitetaan pahvilaatikoissa (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Lähetyksessä on mukana selkeät, kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet.

Kasvihuone SIGMA voidaan asentaa suoraan maaperään (pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan) lähetyksen mukana tulevilla maa-ankkureilla tai se voidaan asennusohjetta soveltaen pystyttää myös itse rakennetun sokkelin/ puukehikon päälle. Lähetys ei sisällä sokkelia. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Kasvihuone SIGMAN sisällä on miellyttävän väljä työskennellä ja sitä myös helppo kustomoida esim. itse rakennetuilla hyllyillä, sillä koko sisäpuolen tila on tukirakenteista vapaa.

Kasvihuoneeseen on saatavilla myös monipuolisia lisävarusteita: kattoikkuna automaattiavaajalla, seinähyllyjä, kastelujärjestelmiä, viljelypenkin reunuksia jne.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (esim. kasvit, tarvikkeet, sokkelit).

Mallihuone Sigma 12 m² 6 mm:n kennolevyillä on vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihalla, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa! Otathan yhteyttä, jos kaipaat tuotteesta esittelyä tai lisätietoja: hanna.kauppinen@akiro.fi

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 €. 

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

Lisätiedot

Kennon koko

,