Kasvihuone SIGMA 30 m²

1020.00 € - 1220.00 €

Poista

Kuvaus

UUTUUS! Saatavilla viikosta 42 alkaen!

Odotettu kaarikasvihuoneiden uuden sukupolven uutuus, nopean asennuksen vahva kasvihuone SIGMA! Tässä  uutuusmallissa yhdistyvät kaikkien kasvihuoneidemme parhaat ominaisuudet: kestävyys, helppo asennettavuus ja edullisuus!

Kasvihuone SIGMAN avulla takaat kasveillesi optimaaliset olosuhteet ja mahdollistat niille pidemmän kasvukauden sekä runsaamman sadon. Talvella kasvihuone voi toimia kätevänä varastona puutarhakalusteille ja muille tilaa vieville työkaluille ja tarvikkeille.

SIGMA-kasvihuoneen profiili on pääosin leveää, vahvaa ja galvanoitua nelikanttiputkea 40 x 20 mm, osat ovat suurempia ja niitä on siten vähemmän kuin muissa kaarikasvihuoneissamme, mikä mahdollistaa nopean koottavuuden. Jykevän profiilin vuoksi runko kestää mukavasti myös lumikuormaa, 130 kg/m², tutkitusti!

Kasvihuoneen koko: leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,1 m, pinta-ala hulppeat 30 m². Sopii niin ammatti- kuin harrasteviljelijöillekin, erinomainen hinta-laatusuhde!

Laajennettavissa! Kasvihuonetta voi pidentää jatko-osilla aina haluttuun pituuteen asti. Jokainen jatko-osa pidentää kasvihuonetta kahdella metrillä. Pyydä tarjous: hanna.kaupinen@akiro.fi.

Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla. Lähetys sisältää myös kennolevyt ja kaiken tarvittavan niiden kiinnittämiseksi.

Kasvihuoneen tukeva rakenne kestää myös kovaa tuulta, jopa 24 m/s.

Rungon takuu 2 vuotta. Kennolevyjen takuu (värinkesto ja valonläpäisykyky) 10 vuotta.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on ovet ja tuuletusluukut.

Päällyskatteena iskunkestävä ja UV-suojattu polykarbonaattikennolevy, 4 mm tai 6 mm, valittavissa oman tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan. 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy on taas jo kädessäkin tunnustellen huomattavasti jämäkämpi, joten se tukevoittaa lopullista kokonaisuutta entisestään ja lisäksi se on lämpöarvoltaan parempi ja tasaa yön ja päivän lämpötilaeroja ohuempaa levyä tehokkaammin. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja levyt toimitetaan pahvilaatikoissa.

Lähetyksessä on mukana selkeät, kuvalliset ja suomenkieliset asennusohjeet.

Kasvihuone SIGMA voidaan asentaa suoraan maaperään (pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan) lähetyksen mukana tulevilla maa-ankkureilla tai se voidaan asennusohjetta soveltaen pystyttää myös itse rakennetun sokkelin/ puukehikon päälle. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Kasvihuone SIGMAN sisällä on miellyttävän väljä työskennellä ja sitä myös helppo kustomoida esim. itse rakennetuilla hyllyillä, sillä koko sisäpuolen tila on tukirakenteista vapaa.

Kasvihuoneeseen on saatavilla myös monipuolisia lisävarusteita: kattoikkuna automaattiavaajalla, seinähyllyjä, kastelujärjestelmiä, viljelypenkin reunuksia jne.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €. 

Lisätiedot

Kennon koko

,