Kasvihuone Strong 30 m²

1050.00 € - 1250.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme suosikkimalli!

Korkeaa laatua matalalla hinnalla. Hurjasti tilaa ja viljelymahdollisuuksia tarjoaa tämä erittäin kestävä kaarikasvihuone Strong 30 m². Suurien satomäärien ja kokeilujen kasvihuone tosiharrastajalle. Satoa ja oleskelutilaa suuremmallekin perheelle. Kasvihuone Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa. Kasvihuone pidentää kasvukautta kesän molemmista päistä ja tarjoaa ihanteelliset kasvuolosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 3 m, pituus 10 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala huikeat 30 m².

Runko on galvanoitua terästä (profiilikoot 60×20 mm ja 44×15 mm), jonka osat liitetään toisiinsa ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat mittoihinsa valmiiksi leikattuja, iskunkestäviä, pitkäikäisiä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, paksuus valittavissa oman tarpeen mukaan. 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy on jo kädessäkin jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos aikomuksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä ja täten jatkaa viljelykautta vieläkin pidemmäksi. Kasvihuoneen runko kestää 180 kilon lumikuorman neliömetrille, tutkitusti! Kasvihuone on helppo pystyttää, koska se ei vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille asennus on mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjeita joutuu itse soveltamaan ja tapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut, tiivistetyt ovet ja tuuletusluukut. Myös päätykaarissa on tiivisteet. Ovien leveys 80,5 cm. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattotuuletusikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketti sisältää selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet. Asennusohjeen löydät myös täältä.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä. Huomioithan, että kennolevyjen asennustapa poikkeaa videolla nähdystä. Päällyskate koostuu useammasta palasta sekä asennuslistoista ja kaikki levyt, myös päätyjen palat, ovat jo valmiiksi mittoihinsa leikatut.

Toimituspakettien koot: runkopaketit yht. 5 kpl: 156 x 28 x 7 cm (30 kg), 141 x 36 x 7 cm (31 kg) ja 3 kpl 156 x 28 x 7 cm (21 kg) , kennolevypaketit 4 kpl 4 mm:n kasvihuoneeseen: 205 x 110 x 7,5 cm (paino 26 kg) ja 3 kpl 205 x 11 x 3,5 cm (paino 10 kg) ja 5 kpl 6 mm:n kasvihuoneeseen: 1 kpl 205 x 110 x 7,5 cm (paino 30 kg) ja 4 kpl 205 x 110 x 3,5 cm (paino 15 kg).

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Strong 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastolla, osoite: Lummetie 7, Somero. Tällä hetkellä kasvihuone on sisätiloissa, joten sovithan tapaamisen: hanna.kauppinen@akiro.fi, lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Cell size

4mm, 6mm