Suomi
English

Kasvihuone Strong 36 m²

1820.00 € - 2090.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme suosikkimalli!

Korkeaa laatua matalalla hinnalla. Erityisen paljon viljely- ja oleskelutilaa tarjoaa tämä kestävä kaarikasvihuone Strong 36 m². Suurien satomäärien ja kokeilujen kasvihuone tosiharrastajalle. Kasvihuone Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa. Kasvihuone pidentää kasvukautta kesän molemmista päistä ja tarjoaa ihanteelliset kasvuolosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 3 m, pituus 12 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala huikeat 36 m².

Runko on galvanoitua terästä (profiilikoot 60×20 mm ja 44×15 mm), jonka osat liitetään toisiinsa ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat mittoihinsa valmiiksi leikattuja, iskunkestäviä, pitkäikäisiä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, paksuus valittavissa oman tarpeen mukaan. 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy on jo kädessäkin jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos tarkoituksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä ja täten jatkaa viljelykautta vieläkin pidemmäksi. Kasvihuoneen runko kestää 180 kilon lumikuorman neliömetrille, tutkitusti! Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta (lähetykseen ei sisälly sokkelia). Rungon pystytolpissa on maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut, tiivistetyt ovet ja tuuletusluukut. Myös päätykaarissa on tiivisteet. Ovien leveys 80,5 cm. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattotuuletusikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (esim. kasvit, tarvikkeet, sokkelit).

Toimituspaketti sisältää selkeät suomenkieliset kokoamisohjeet. Asennusohjeen löydät myös täältä.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä. Huomioithan, että kennolevyjen asennustapa poikkeaa videolla nähdystä. Päällyskate koostuu useammasta palasta sekä asennuslistoista ja kaikki levyt, myös päätyjen palat, ovat jo valmiiksi mittoihinsa leikatut (pl. asennusvara).

Toimituspakettien koot: runkopaketit yht. 6 kpl: 156 x 28 x 7 cm (30 kg), 141 x 36 x 7 cm (31 kg) ja 4 kpl 156 x 28 x 7 cm (21 kg) , kennolevypaketit 5 kpl 4 mm:n kasvihuoneeseen: 205 x 110 x 7,5 cm (paino 26 kg) ja 4 kpl 205 x 11 x 3,5 cm (paino 10 kg) ja 6 kpl 6 mm:n kasvihuoneeseen: 1 kpl 205 x 110 x 7,5 cm (paino 30 kg) ja 5 kpl 205 x 110 x 3,5 cm (paino 15 kg).

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Strong 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastolla, osoite: Lummetie 7, Somero. Tällä hetkellä kasvihuone on sisätiloissa, joten sovithan tapaamisen: hanna.kauppinen@akiro.fi, lämpimästi tervetuloa!

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

Lisätiedot

Kennon koko

,