AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Kasvihuone Tunnel 16 m²

1255.00 € - 1530.00 €

Poista

Kuvaus

Edullinen, vahva ja tilava kasvihuone lämpöä vaativien kasvien viljelyyn. Ilo, onni ja hyöty samassa näppärässä paketissa!

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 8 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 16 m².

Galvanoitu vahva teräsrunko (profiilikoko 44×15 mm), jonka osat liitetään toisiinsa muttereilla ja ruuveilla. Kasvihuoneen asentamiseen on varattava paljon aikaa.

Katelevyt ovat laadukkaita ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja (pl. mahdollinen päätyjen kaaripalojen asennusvara, poistettava itse), iskunkestäviä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6 mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoitus on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi.

Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille!

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta. Rungon pystytolpissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Kasvihuoneen pohjatyöt oman pihan maaperän mukaan.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Meiltä nyt kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää ovien saranapuolten leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti runkoa vasten.

Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunneliin saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää selkeät kokoamisohjeet.

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

 

Lisätiedot

Cell size

4mm, 6mm