AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut

Kasvihuone Strong 18 m²

960.00 € - 1115.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme ylivoimainen suosikkimalli! Tässä mallissa rungon lisätuet!

Reilusti tilaa ja mahdollisuuksia tarjoaa tämä neliöhinnaltaan kohtuuhintainen ja kestävä kaarikasvihuone Strong. Viljele oma ruokasi, ihastele kasvun ihmettä ja nauti kesästä vielä himpun verran enemmän tässä vihreässä piilopaikassa…

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 18 m².

Runko on galvanoitua terästä ja sen osat liitetään toisiinsa ruuveilla ja muttereilla. Suuremman kuormituksen osiin käytetty profiilia 60×20 mm ja muihin 44×15 mm. Näin on saavutettu edullisempi hinta kestävyydestä kuitenkaan tinkimättä. Kasvihuone kestää jopa 180 kilon lumikuorman neliömetrille!

Katelevyt ovat iskunkestäviä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa oman tarpeen mukaan). 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy on jo kädessäkin jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos aikomuksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä ja täten jatkaa viljelykautta vieläkin pidemmäksi. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille/betonilaattojen päälle asennus on lisätarvikkeita itse hankkimalla mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjetta joutuu kuitenkin itse soveltamaan, valmista ohjetta siihen ei löydy. Kasvihuoneen profiili on muodoltaan sellaista, että siitä ei muodostu tasaista aluskehikkoa, minkä voisi sellaisenaan perustuksen päälle laskea, vaan aluskehikko täytyy rakentaa itse, omilla ohjeilla esim. puusta. Tällöin myös maa-ankkureiden kiinnitys/mahdollinen katkaisu ja esim. metallipantojen kiinnitykset tulee miettiä itse uudestaan. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on hyvän ilmankierron mahdollistavat saranoidut, tiivistetyt ovet ja tuuletusluukut. Myös kasvihuoneen päätykaarissa on tiivisteet. Ovien leveys 805 mm.

Huolehdi kasvihuoneesi riittävästä ilmankierrosta ja tuuletuksesta. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla. Kattoikkunan avaaja aukaisee ja sulkee kasvihuoneen kattoikkunan automaattisesti ilman sähköä tai paristoja. Kattoikkunan ja automaattiavaajan kiinnitystä varten (automaattiavaajalla eri valmistaja) kasvihuoneen profiileihin joutuu poraamaan itse reikiä ja lisäksi myös kiinnitysruuvit automaattiavaajaa varten joutuu itse ostamaan. Kattoikkunaan käytetään kasvihuoneesta irti leikattu pala, leikkaaminen tehdään profiilien reunoja pitkin itse.

Kasvihuoneen mukana tulevat suomenkieliset ja kuvalliset asennusohjeet. Asennusohjeen löydät myös täältä. Tutustuthan siihen myös etukäteen.

Kasvihuoneen asentamiseen on varattava paljon aikaa. Kasvihuoneen asennustapaan ja osiin pääset tutustumaan valmistajan asennusvideolla tästä. Kennolevyjen asennustapa poikkeaa videolla nähdystä, päällyskate muodostuu useammasta palasta sekä asennuslistoista ja kaikki, myös päätyjen palat, ovat valmiiksi mittoihinsa leikatut (pl. asennusvara).

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (asiakaskuvien sokkelit, puukehikot, ovien pidennysosat ja -levyt, kasvit, tarvikkeet, tuentanarut tai -tangot, viljelypenkkien reunukset, käytävien päällysmateriaalit jne).

Toimituspakettien koot: runkopaketit yht. 3 kpl: 156 x 28 x 7 cm (paino 30 kg), 141 x 36 x 7 cm (paino 31 kg), 156 x 28 x 7 cm (paino 21 kg) ja kennolevypaketti 2 kpl 4 mm:n kasvihuoneeseen 205 x 110 x 7,5 cm ja 205 x 110 x 3,5 cm, 3 kpl 6 mm:n kasvihuoneeseen 205 x 110 x 7,5 cm, 205 x 110 x 3,5 cm ja 205 x 110 x 3,5 cm.

Rahti kotipihaan kuljetettuna vain 49 € tai ilmoita tulostasi ja nouda tuote itse varastoltamme Somerolta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Strong 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastolla, osoite: Lummetie 7, Somero. Tällä hetkellä kasvihuone on sisätiloissa, joten sovithan tapaamisen: hanna.kauppinen@akiro.fi, lämpimästi tervetuloa!

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

Lisätiedot

Paino 127 kg
Cell size

4mm, 6mm