Suomi
English

Kasvihuone Strong 18 m²

960.00 € - 1115.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme ylivoimainen suosikkimalli!

Reilusti tilaa ja mahdollisuuksia tarjoaa tämä neliöhinnaltaan edullinen ja erittäin kestävä kaarikasvihuone Strong. Viljele oma ruokasi, ihastele kasvun ihmettä ja nauti kesästä vielä himpun verran enemmän tässä vihreässä piilopaikassa…

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 18 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä ja sen osat liitetään toisiinsa ruuveilla ja muttereilla. Suuremman kuormituksen osiin käytetty profiilia 60×20 mm ja muihin 44×15 mm. Näin on saavutettu edullisempi hinta kestävyydestä kuitenkaan tinkimättä. Kasvihuone kestää 180 kilon lumikuorman neliömetrille. Tutkitusti!

Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa oman tarpeen mukaan). 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy on jo kädessäkin jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos aikomuksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä ja täten jatkaa viljelykautta vieläkin pidemmäksi. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse). Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta. Rungon pystytolpissa on maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Pohjatyöt tehtävä oman maaperän mukaan. Toki esim. harkoille perustus on mahdollista ja tuo huoneeseen vielä mukavasti lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjeita joutuu itse soveltamaan ja tapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on hyvän ilmankierron mahdollistavat saranoidut, tiivistetyt ovet ja tuuletusluukut. Myös kasvihuoneen päätykaarissa on tiivisteet. Ovien leveys 805 mm. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kasvihuoneen mukana tulevat suomenkieliset ja kuvalliset asennusohjeet. Asennusohjeen löydät myös täältä. Valmistajan asennusvideoon pääset taas tutustumaan tästä. Kennolevyjen asennustapa poikkeaa videolla nähdystä, päällyskate muodostuu useammasta palasta sekä asennuslistoista ja kaikki, myös päätyjen palat, ovat valmiiksi mittoihinsa leikatut (pl. asennusvara).

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspakettien koot: runkopaketit yht. 3 kpl: 156 x 28 x 7 cm (paino 30 kg), 141 x 36 x 7 cm (paino 31 kg), 156 x 28 x 7 cm (paino 21 kg) ja kennolevypaketti 2 kpl 4 mm:n kasvihuoneeseen 205 x 110 x 7,5 cm ja 205 x 110 x 3,5 cm, 3 kpl 6 mm:n kasvihuoneeseen 205 x 110 x 7,5 cm, 205 x 110 x 3,5 cm ja 205 x 110 x 3,5 cm.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai ilmoita tulostasi ja nouda tuote itse varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Strong 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastolla, osoite: Lummetie 7, Somero. Tällä hetkellä kasvihuone on sisätiloissa, joten sovithan tapaamisen: hanna.kauppinen@akiro.fi, lämpimästi tervetuloa!

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on kuitenkin silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä sateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

Lisätiedot

Paino 127 kg
Cell size

4mm, 6mm