Kasvihuone Tunnel 4 m²

420.00 € - 520.00 €399.00 € - 494.00 €

Poista
Ale!

Kuvaus

Edullinen, pikkuruinen ja soma pienen pihan kasvihuone lämpöä vaativien kasvien viljelyyn. Ilo, onni ja suuri sato samassa pienessä paketissa!

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 2 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 4 m².

Sinkitty vahva teräsrunko (profiilikoko 44×15 mm), jonka osat liitetään toisiinsa muttereilla ja ruuveilla. Katelevyt ovat laadukkaita ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja, iskunkestäviä ja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan. 4mm:n kennolevy on oikein hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoitus on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi. Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on 2 vuoden takuu. Kasvihuoneen runko kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille. Helppo pystyttää, koska se ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystytolpissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Nyt meiltä kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää oven saranapuolen leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti ja kauniisti runkoa vasten.

Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunneliin saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää kokoamisohjeet.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan täältä. Huomioi kuitenkin, että kennolevyjen asennustapa poikkeaa videolla nähdystä. Päällyskate koostuu useammasta palasta sekä asennuslistoista ja kaikki levyt, myös päätyjen palat, ovat jo valmiiksi mittoihinsa leikatut ja ne toimitetaan pahvilaatikossa.

Toimituspakettien koot: runkopaketti 130 x 24 x 10 cm (paino 35 kg) ja kennolevypaketti 225 x 110 x 7,5 cm (paino 16 kg/ 4 mm ja 20 kg/ 6 mm).

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Paino 68 kg
Kennon koko

,