Suomi
English

Kasvihuone Tunnel 8 m²

799.00 € - 899.00 €760.00 € - 860.00 €

Poista
Ale!

Kuvaus

Edullinen, kapea ja näppärä viljelyhuone pihaan kuin pihaan. Suurta satoa pienistä tiloista ja vaihtelevasta säästä huolimatta. Kennokasvihuoneessa kasvit viihtyvät! Kennolevy eristää hyvin lämpöä ja hajottaa valonsäteitä, minkä vuoksi sitä ei tarvitse edes varjostaa.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 4 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 8 m².

Galvanoitu, vahva teräsrunko, profiilikoko 44×15 mm. Runko on vahva ja kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille. Katelevyt ovat kestäviä ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuja eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa oman tarpeen mukaan). 4 mm:n kennolevy on hyvä kate normaaliin kesäkäyttöön, 6 mm:n kennolevyä suosittelemme ainakin silloin, jos tarkoitus on lämmittää kasvihuonetta varhain keväällä tai syksyllä jollain lämmittimellä ja jatkaa näin viljelykautta entistäkin pidemmäksi.

Kasvihuone ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille asennus on haluttaessa mahdollista ja tuo kasvihuoneelle vielä mukavasti lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Nyt meiltä kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää oven saranapuolen leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti ja kauniisti runkoa vasten.

Huolehdi kasvihuoneen hyvästä ilmanvaihdosta. Nyt myös Tunneliin saatavilla lisävarusteena kattoikkuna automaattiavaajalla. Kattoikkunan avaaja aukaisee ja sulkee kasvihuoneen kattoikkunan automaattisesti ilman sähköä tai paristoja, helppoa tuuletusta!

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimituspaketti sisältää kokoamisohjeet.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä. Huomioithan kuitenkin, että kennolevyjen nykyinen asennustapa poikkeaa videolla nähdystä. Päällyskate koostuu useammasta palasta sekä asennuslistoista ja kaikki levyt, myös päätyjen palat, ovat asennuksen helpottamiseksi jo valmiiksi mittoihinsa leikatut ja ne toimitetaan suurissa pahvilaatikoissa.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/Hanna.

 

Lisätiedot

Paino 96 kg
Kennon koko

,