Kasvihuone EASY-UP 24 m²

890,00 

Kuvaus

Nopean ja helpon asennuksen kaarikasvihuone EASY-UP. Hurja määrä neliöitä unelmien sadon mahdollistamiseen!

Rungon profiili on sinkitystä teräksestä valmistettua kestävää neliöputkea, 25 × 25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien t-kirjaimen muotoisten maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 90 kg/m², tutkitusti!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 24 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille.

Katteena laadukas ja iskunkestävä UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja ne toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketit sisältävät kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen. Oikein asennettuina kennoleyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on kaksiosaiset ovet, joiden yläosia voidaan käyttää tuuletusikkunoina. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvassa EASY-UP 12 m².

Lähetys sisältää selkeät, kuvalliset asennusohjeet. 

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy